Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 2-1: Ο Άλβαρεζ έδωσε το τρίποντο στους «Αρκάδες»

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 2-1: Ο Άλβαρεζ έδωσε το τρίποντο στους «Αρκάδες»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Χάρη σε ένα γκολ του Άλβαρεζ λίγο πριν το φινάλε ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε εντός έδρας{2-1} του Παναιτωλικού ξεκινώντας έτσι με το ''δεξί'' τις υποχρεώσεις του στα Playout της Superleague.

Το πρώτο τέρμα του Άλβαρεζ με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, ήταν αρκετό για τους ”Αρκάδες”, ώστε να πανηγυρίσουν την νίκη{2-1} επί του Παναιτωλικού στο ‘‘Θ.Κολοκοτρώνης”, μπαίνοντας έτσι με το ”δεξί” στην διαδικασία των Playout. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προγηθούν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαράλες στο 34′ λεπτό.

Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο πέρα από την αναγκαστική αλλαγή των γηπεδούχων αφού ο Ριέρα τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Η καθοριστική ”επανάληψη” που έκρινε τον αγώνα:

Με το «καλησπέρα» της έναρξης του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με σκόρερ τον Κολοβό, έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό των παικτών του Γιάννη Αναστασίου.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 90′ λεπτό η μπάλα στρώθηκε στον Αργεντινό έξω από την περιοχή και εκείνος με ιδανικό σουτ με το δεξί την έστειλε στα δίχτυα χαρίζοντας έτσι την νίκη στην ομάδα του.

Να σημειώσουμε πως ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς, σε αντίθεση με τον Αστέρα Τρίπολης που αν και επικράτησε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης βρίσκεται στην 9η θέση με απολογισμό 28 βαθμών.

Οι ”Αρκάδες” έκαναν την πρεμιέρα τους δίχως… πέντε κομβικούς παίκτες και πρόκειται για τους Αλάγκμπε, Ιγκλέσιας, Μπαρτόλο, Τασουλή και Κρέσπι.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Καρμόνα, Άλβαρες, Σανταφέ, Μουνάφο, Ριέρα (45′ Τιλίκα), Σίτο (68′ Ζουγκλής), Μπερτόγλιο, Μπαράλες

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μαλής, Λάρσον, Μλάντεν, Κολοβός, Χουάνπι (64′ Ντίας), Ντουάρτε, Σενγκέλια (64′ Νοσίρου), Πέδρο (74′ Καρέλης)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments