Διεθνή

Come back του Τραμπ στο YouTube

Come back του Τραμπ στο YouTube

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μετά το Twitter και το Facebook, έρχεται η σειρά του YouTube για τον πρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων και πιθανότατο υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές της ερχόμενης χρονιάς.  

Μετά το Twitter και το Facebook, έρχεται η σειρά του YouTube για τον πρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων και πιθανότατο υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές της ερχόμενης χρονιάς.  Η πλατφόρμα βίντεο ήταν το τελευταίο απαγορευμένο «οχυρό» στο διαδίκτυο που έπεσε για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διαδικτυακής πλατφόρμας βίντεο, το YouTube θα τερματίσει την αναστολή λειτουργίας του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, δύο χρόνια μετά τον αποκλεισμό του.

Υπενθυμίζεται στο σημείο αυτό ότι ο Τραμπ αποκλείστηκε από την πλατφόρμα τον Ιανουάριο του 2021, μια εβδομάδα αφότου ενθάρρυνε τους υποστηρικτές του κατά τη διάρκεια της εισβολής στο Καπιτώλιο, στην Ουάσιγκτον.

Έτσι, το YouTube ακολούθησε τα βήματα του Facebook και του Twitter, τα οποία μπλοκάρουν ταχύτερα το περιεχόμενο του αρχηγού του κράτους. Η απόφαση της θυγατρικής της Google είχε επικυρωθεί στις 26 Ιανουαρίου, προτού η διευθύνουσα σύμβουλός της, Susan Wojcicki, εξηγήσει τον Μάρτιο του ίδιου έτους ότι οι περιορισμοί θα παρατείνονταν μέχρι να μην μειωθεί «ο κίνδυνος βίας». Ο πρώην πρόεδρος είχε απευθύνει δημόσιο κάλεσμα συμμετοχής στην εξέγηερση.

Ωστόσο, η πλατφόρμα διευκρινίζει, στο δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στο Twitter, ότι το κανάλι του πρώην αρχηγού του κράτους θα παραμείνει υπό τους ίδιους κανόνες με όλα τα άλλα κανάλια στο YouTube.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πριν από λίγους μήνες δήλωσε ότι επιθυμεί να είναι υποψήφιος ξανά το 2024, έχει ήδη αποκαταστήσει τους λογαριασμούς τουστο Twitter, στο Facebook και στο Instagram. Όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην διάθεση του προέδρου λοιπόν.

Εντούτοις, δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει κάποιο μήνυμα στους λογαριασμούς του, επικοινωνώντας κυρίως μέσω του δικού του κοινωνικού δικτύου, του Social Truth. Για λίγους μήνες ακόμη, ο Τραμπ έχει δεσμευτεί να δημοσιεύει τα μηνύματά του μόνο σε αυτήν την πλατφόρμα, η οποία απευθύνεται κυρίως στους Αμερικανούς συντηρητικούς.

Μετά, σειρά έχουν τα social media και το YouTube, που ο Τραμπ τόσο αγαπά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments