Αθλητισμός

Ανατροπή με Έλληνα στον ΠΑΟ – “Δώρο” Σερέλη σε… Λάσο

Ανατροπή με Έλληνα στον ΠΑΟ – “Δώρο” Σερέλη σε… Λάσο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Σπάνιο ταλέντο, που... εξαφάνισε ο Ράντονιτς στο ΟΑΚΑ! Πώς επέστρεψε, πήρε χρόνο και δείχνει έτοιμος να μπει αρχικά στο ροτέισον και στη συνέχεια να δώσει λύσεις στην ομάδα. Θα διατηρήσει τη θέση του και με τον νέο προπονητή.

Παλμό έδειξε να έχει το Τριφύλλι στη Γαλλία, εναντίον της Βιλερμπάν, καθώς οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη νίκησαν με 86-82. Προφανώς δεν μπορεί κανείς στην ομάδα να πανηγυρίζει με μια εκτός έδρας νίκη γιατί η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι πολύ βαριά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παρόλα αυτά είναι σαφές ότι οι Πράσινοι κάνουν αργά, αλλά σταθερά βήματα βελτίωσης, ενώ ξεχώρισε η παρουσία του Λευτέρη Μαντζούκα που ήταν εξαιρετικός. Δεν είναι μόνο οι 9 πόντοι που πέτυχε στο υψηλότατο επίπεδο της Ευρωλίγκας – Μάλιστα το έκανε ακόμα και απέναντι σε ψηλότερους αντιπάλους. Είναι το γεγονός ότι έδειξε πόσο λάθος είχε κάνει ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόσο καιρό που δεν τον είχε εμπιστευτεί.

Γιατί ο Έλληνας άσος είχε… κολλήσει στον πάγκο και δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του, σε μια θέση μάλιστα που ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίκτες που να του περισσεύουν, και τώρα που βρέθηκε η ευκαιρία την εκμεταλλεύτηκε.

Άλλωστε, όπως μας είπε άνθρωπος που βρίσκεται χρόνια κοντά στον σύλλογο, αν μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Μαντζούκας παραμείνει στο ίδιο επίπεδο, είναι δεδομένο ότι όποιος κι αν είναι ο επόμενος προπονητής, θα τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας.

Όχι για τον γνωρίζει και ξέρει την αξία του. Αλλά γιατί η ομάδα έχει ανάγκη από βασικό κορμό Ελλήνων, για να χτιστεί ξανά σε σωστή βάση. Και, ας μην τρελαθούμε, ο Μαντζούκας σε αυτόν τον Παναθηναϊκό φυσικά και μπορεί να έχει χρόνο συμμετοχής…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments