Αθλητισμός

Ακίλε Πολονάρα: «Πώς να εμποδίσεις τον Βεζένκοφ; Κάνεις τον σταυρό σου για να χάσει σουτ!

Ακίλε Πολονάρα: «Πώς να εμποδίσεις τον Βεζένκοφ; Κάνεις τον σταυρό σου για να χάσει σουτ!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ακίλε Πολονάρα δεν μπόρεσε να κρύψει τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του φετινού ''σουπερστάρ'' της Euroleague, Σάσα Βεζένκοφ. Τον χαρακτήρισε ως MVP της διοργάνωσης και δικαίως του αξίζει μετά από μια ασύλληπτη πορεία που διανύει την φετινή σεζόν.

Ο Ακίλε Πολονάρα σε συνέντευξη που παραχώρησε, στάθηκε στον Σάσα Βεζένκοφ και εξέφρασε την εκτίμησή του για τον Φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Παράλληλα η παρουσία του ήταν ιδιαιτέρως κομβική στο πρόσφατο ματς μεταξύ των Λιθουανών και του Ολυμπιακού, με τον Βούλγαρο διεθνή των ”Ερυθρόλευκων’‘ να ρίχνει το τελειωτικό χτύπημα 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος για την νίκη των ”Πειραιωτών” με 72-74. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέτυχε ακόμα μια πολυσήμαντη νίκη σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της φετινής διοργάνωσης.

”Φτερά” έκαναν τα μαγικά χαρτάκια μέσα σε μόλις 5 ώρες:

Απαραίτητη είναι η σημείωση σχετικά με το Final-4 και τον τελικό της Euroleague, όπου οι σπουδαιότερες και πιο κρίσιμες αναμετρήσεις θα λάβουν χώρο στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας{Zalgirio Arena}. Πλέον δεν υπάρχουν σε διαθεσιμότητα εισιτήρια, εφόσον έχουν εξαντληθεί όλα και αναμενόμενα θα υπάρξει μια ”φαντασμαγορική” ατμόσφαιρα.

Τα επαινετικά λόγια του Πολονάρα στο πρόσωπο του Βενζέκοφ:

Ο Πολονάρα είπε για τον MVP Σάσα: ”Παίζει με τόση αυτοπεποίθηση, λες και βρίσκεται σε ματς προετοιμασίας. Είναι ο ξεκάθαρος MVP. Πώς να τον σταματήσεις; Εκτός από το να κάνεις τον σταυρό σου, πρέπει να είσαι physical και συγκεντρωμένος κάθε δευτερόλεπτο.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments