Αθλητισμός

Η ΑΕΚ θέλει τον «νέο Ρόκε Σάντα Κρουζ»: Τι γράφουν οι Αμερικανοί για τον Έρικ Λόπεζ της Ατλάντα

Η ΑΕΚ θέλει τον «νέο Ρόκε Σάντα Κρουζ»: Τι γράφουν οι Αμερικανοί για τον Έρικ Λόπεζ της Ατλάντα
Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 21χρονο στράικερ της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, Έρικ Λόπεζ αποκαλύπτουν τα αμερικανικά ΜΜΕ

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «lagazzettaexpress», «η ΑΕΚ κοιτάζει τον Παραγουανό επιθετικό Έρικ Λόπεζ για καλοκαιρινή μεταγραφή». Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως «ο Λόπεζ χει βρεθεί στο ραντάρ αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων λόγω των εμφανίσεων του στο Major League Soccer (MLS)».

Και εν συνεχεία σημειώνεται ότι «η ΑΕΚ  ελπίζει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του 21χρονου επιθετικού για να ενισχύσει τις επιθετικές επιλογές της για την ερχόμενη σεζόν».

«Η ΑΕΚ παρακολουθεί στενά την πορεία του Λόπεζ στο MLS, όπου έχει κάνει πάταγο με τον ρυθμό του, τις ικανότητές του στην ντρίμπλα και την ικανότητα στο τελείωμα», συμπληρώνεται ακόμη στο ρεπορτάζ.

«Οι εμφανίσεις του νεαρού από την Παραγουάη έχουν τραβήξει την προσοχή αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Η ΑΕΚ Αθηνών φέρεται να οδηγεί πλέον την κούρσα για την απόκτηση του Λόπες, με τους σκάουτερ του συλλόγου να τον έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές στη δράση».

Ο Λόπεζ, έχει το παρατσούκλι ο «νέος Ρόκε Σάντα Κρουζ» και θεωρείται ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα νεαρά ταλέντα στη Νότια Αμερική.

«Η ΑΕΚ ελπίζει να υπογράψει τον Λόπες με μακροπρόθεσμο συμβόλαιο και οι υπεύθυνοι του συλλόγου λέγεται ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ για ενδεχόμενο κόστος μεταγραφής», καταλήγει το ρεπορτάζ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments