Πολιτική

Άδωνις: Έρχεται το πασχαλινό «Καλάθι των Νονών»

Άδωνις: Έρχεται το πασχαλινό «Καλάθι των Νονών»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Έρχεται εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα το «Καλάθι των Νονών», όπως ανέφερε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης

Έρχεται εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα το «Καλάθι των Νονών», όπως ανέφερε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στη σημερινή συνέντευξη με εκπροσώπους του Τύπου στο υπουργείο του.

Το «Καλάθι των Νονών», όπως θα ονομάζεται, αποτελεί τη συνέχεια των υπολοίπων ειδικών καλαθιών, που προωθήθηκαν και αγκαλιάσθηκαν από τους καταναλωτές σε ειδικές εορταστικές περιόδους.

Πρόκειται, σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου του Άδωνι, για «το ανάλογο της πρωτοβουλίας που είχαμε πάρει κατά τις εορτές των Χριστουγέννων με το καλάθι του Άη – Βασίλη. Για την εορταστική περίοδο του Πάσχα το αντίστοιχο θα είναι από την άλλη βδομάδα το «Καλάθι των Νονών», το οποίο θα περιλαμβάνει μία σειρά παιχνιδιών σε πραγματικά καλύτερες τιμές, αλλά και τα βασικά που στη δική μας παράδοση συνήθως οι νονοί, για αυτό το ονομάζουμε έτσι, κάνουν ως δώρα την εποχή αυτή».

Ο Υπουργός Ανάπτυξης διευκρίνισε ότι αναφέρεται, πιο συγκεκριμένα, για την πατροπαράδοτη λαμπάδα και για τα αυγά «έτσι ώστε να δώσουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε το εργαλείο που λέγεται Καλάθι», το οποίο συνίσταται «στην εβδομαδιαία παρακολούθηση των τιμών, στην ανάρτηση των τιμών στο διαδίκτυο μέσω του e-katanalotis και στη διενέργεια ελέγχων στους συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία για το αν τηρούν όσα προβλέπει η σχετική διαδικασία».

Στόχος του Άδωνι Γεωργιάδη είναι η χαρά για τα παιδιά στις εορταστικές ημέρες του Πάσχα. Κύρια στόχευση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων είναι, λοιπόν, «να προσφέρουμε σε παιδιά και γενικότερα στους φίλους μας αυτήν την περίοδο παιχνίδια και εορταστικά Πασχαλινά είδη στις καλύτερες τιμές, ώστε να μην στερηθεί κανένα παιδί αυτά που είναι απολύτως απαραίτητα για να περάσει όμορφα σε αυτές τις εορτές».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε μάλιστα ότι, αυτήν την φορά, το ειδικό εορταστικό Καλάθι θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο φθηνό, ακόμη πιο οικονομικό, αν επιβεβαιωθεί κάμψη των εξωγενών πληθωριστικών πιέσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments