Ελλάδα

Ηλιούπολη: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο 44χρονος προπονητής τάε κβον ντο

Ηλιούπολη: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο 44χρονος προπονητής τάε κβον ντο

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi

Κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 27 Μαρτίου έλαβε από την 14η τακτική ανακρίτρια ο 44χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική βία εις βάρος ανήλικων κοριτσιών.Ο 44χρονος επρόκειτο να απολογηθεί στις 13:00, διαδικασία που ορίστηκε όταν οδηγήθηκε στη δικαστική λειτουργό μετά τη σύλληψή του με ένταλμα των δικαστικών αρχών για βαριές κακουργηματικές πράξεις που κατήγγειλαν πέντε, ενήλικες πλέον, πρώην αθλήτριές του και αφορούν το διάστημα από το 2009 έως το 2020.

Εις βάρος του προπονητή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν τα θύματά του, ο συλληφθείς φέρεται να προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών, και να κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους εξαίροντας τις ικανότητές τους στο άθλημα.

Οταν οι μαθήτριες πείθονταν και εντάσσονταν στο αγωνιστικό τμήμα, τότε ξεκινούσε και ο εφιάλτης τους, καθώς ο προπονητής τούς ζητούσε να κάνουν ατομικές προπονήσεις τόσο στον αθλητικό σύλλογο όπου ανήκει όσο και στο σπίτι του. Τότε προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος των κοριτσιών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments