Lifestyle

Σταμάτης Φασουλής: «Δεν είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου – Δε μου έλειψε η αγάπη»

Σταμάτης Φασουλής: «Δεν είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου – Δε μου έλειψε η αγάπη»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

«Θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα πράγματα», λέει ο Σταμάτης Φασουλής.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Αργυράκη έδωσε συνέντευξη ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το J2US.

«Δεν τα πάω πολύ καλά με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ότι έζησα μέχρι τα έξι μου χρόνια είναι αυτό από το οποίο αντλώ μέχρι σήμερα. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα πράγματα. Έκανα πράγματα που δεν είχα ανάγκη, μόνο για να γεμίσω ένα κενό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena’s Diary Blog (@elenasdiary_blog)

Έχω κάνει 5-6 πολύ καλές δουλειές, αλλά έχω κάνει όμως και πολύ κακές δουλειές. Αυτά που ήθελα πολύ να κάνω δεν τα τελείωσα. Ήθελα απλά να γεμίσω το χρόνο. Δεν δούλευα τόσο πολύ για τα λεφτά, δεν μου έμεινε τίποτα. Τα ξόδεψα όλα σε ταξίδια. Δεν μου έλειψε η αγάπη, αλλά ούτε και μου περίσσεψε. Παραμένω σκανδαλωδώς ανοιχτός στους ανθρώπους», είπε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Φασουλής είπε: «Το J2US ήρθε σε μια περίοδο που βουλιάζαμε θεατρικά. Ήρθε μέσα στη πανδημία και ήταν σωτήριο. Ως κριτής θέλω να βοηθήσω με έναν δικό μου τρόπο. Έζησα τις εποχές που το τραγούδι έλαμπε και καθόριζε τις ζωές μας. Τα μόνα μπουζούκια που πήγαινα, μέχρι που πέθανε, ήταν στου Τσιτσάνη, στο Χάραμα. Ήταν προσκύνημα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments