Πολιτική

«Πόλεμος» για την «ΠΑΤΡΙΔΑ»: Μπογδάνος κατά Λατινοπούλου μετά την ίδρυση του νέου κόμματος

«Πόλεμος» για την «ΠΑΤΡΙΔΑ»: Μπογδάνος κατά Λατινοπούλου μετά την ίδρυση του νέου κόμματος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Αφροδίτης Λατινοπούλου, μετά την απόφασή της να ιδρύσει δικό της κόμμα, το οποίο και ονομάζεται επίσης «ΠΑΤΡΙΔΑ».

Υπενθυμίζεται ότι το πολιτικό τους «διαζύγιο» οφείλεται στην απόφαση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να συνεργαστεί ενόψει των επερχόμενων εκλογών με την «Πατριωτική Ένωση» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Έτσι η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανακοίνωσε χθες την ίδρυση του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ», τη στιγμή που το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ονομάζεται «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» (Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής).

Ο υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Κωνσταντίνος Κριμιζάς, πραγματοποίησε οργισμένη ανάρτηση, με την οποία και την προειδοποιεί πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Η ανάρτηση γράφει:

«Μετέφρασες τον σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπο σου, ως αδυναμία μου κι αφού επιθυμείς Τσικ του Τσικ βαλσάκι μαζί μου, με ορχήστρα δικαστές, εισαγγελείς και νομικούς και πίστα τις δικαστικές αίθουσες, θα το έχεις»

Και προσθέτει:

«Δεν είχες ποτέ την συγκατάθεση μου, ώστε να με ανακοινώσεις ως υποψήφιο βουλευτή του “δήθεν” κόμματος σου κι έσφαλες οικτρά κάνοντας το, όπως και με άλλους συναγωνιστές μου στην πραγματική ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Αφροδίτη, δεν είμαι η Δανάη, δεν είμαι η Παπαρίζου, κι ούτε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο πάτησες πάνω του ή σε κάποια ανθρώπινη αδυναμία του για να σε μάθει ο κόσμος, είμαι ο Κωνσταντίνος Κριμιτζάς και θα με βρεις μπροστά σου, κάνοντας χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος μου.

Οικτιρμός και μόνο πλέον προς το πρόσωπο σου!», καταλήγει στην ανάρτησή του.

Η ανακοίνωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Υπενθυμίζεται ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανακοίνωσε την ίδρυση κόμματος, λέγοντας πως η ονομασία δεν διαφέρει ηχητικά, καθώς ονομάζεται «ΠΑΤΡΙΔΑ», με την κυριολεκτική σημασία της λέξης και όχι κάποια αρχικά, όπως στο κόμμα Μπογδάνου.

Όπως τονίζει η ίδια, στην ανάρτησή της στα social media «ερχόμαστε δυνατά για το μέλλον μας, την Πατρίδα μας και τα παιδιά μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments