Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Το ελληνικό στοιχείο με Θανάση, Κώστα Αντετοκούνμπο, Μήτογλου και…Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός: Το ελληνικό στοιχείο με Θανάση, Κώστα Αντετοκούνμπο, Μήτογλου και…Παπαπέτρου

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός καταστρώνει τα πλάνα του για το καλοκαίρι και επιδιώκει να ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ του με ποιοτικούς γηγενείς, θέτοντας ως στόχο σε 4+2 Έλληνες.

Ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα που ακούγεται περισσότερο σε όλη την Ευρώπη όσον αφορά τη μεταγραφολογία και το πλάνο για τη νέα σεζόν.

Οι πράσινοι ουσιαστικά απέτυχαν και στη φετινή Euroleague, βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα και δεν προλαβαίνουν να διεκδικήσουν θέση στην πρώτη οκτάδα, για αυτό και έχουν αρχίσει να καταστρώνουν…το χτίσιμο για την επόμενη χρονιά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποσχέθηκε πως ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε αύξηση του μπάτζετ και μεγάλες κινήσεις για να ανέβει επίπεδο το τριφύλλι και έχει ξεκινήσει ήδη το ψάξιμο τόσο για προπονητή όσο και για παίκτες.

Ο πρωταρχικός στόχος είναι ο Πάμπλο Λάσο και γενικότερα η εύρεση του κατάλληλου προπονητή για να προχωρήσει τον σχεδιασμό και να δει τι χρειάζεται η ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν ριζικές και σημαντικές αλλαγές, ενώ δεδομένο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα ψαχτεί για να φέρει στην ομάδα τους καλύτερους γηγενείς παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι.

Τα πρώτα λοιπόν ονόματα είναι αυτά των Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο που είναι πιθανό να κυκλοφορούν ελεύθεροι το καλοκαίρι, όπως και αυτά του Ντίνου Μήτογλου, που όμως είναι τιμωρημένος και του Ιωάννη Παπαπέτρου που μοιάζει αβέβαιο το μέλλον του στην Παρτιζάν.

Ο Θανάσης είναι ο μεγάλος στόχος αν μείνει ελεύθερος από τους Μπακς, ενώ υπάρχει μια διερευνητική επαφή ήδη με τον Κώστα που αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε. Από εκεί και πέρα, του Μήτογλου θα προχωρήσει ανάλογα τη διαδικασία με την ποινή που έχει δεχτεί, ενώ ο Παπαπέτρου είναι στη λίστα του τριφυλλιού, αλλά ως εναλλακτική επιλογή του Θανάση.

Δύσκολο να έρθουν και οι δύο αν μπορέσει να φέρει τον έναν ο Παναθηναϊκός. Όσον αφορά ακόμη δύο περιπτώσεις, σίγουρα ο Καλάθης αν μείνει ελεύθερος μπορεί να απασχολήσει, ενώ κυκλοφορεί και το όνομα του Ρογκαβόπουλου, ο οποίος όμως είναι μια αρκετά δύσκολη περίπτωση γιατί τον κοιτάζουν και άλλες ομάδες της Euroleague και δεν αποκλείεται να ασχοληθεί και ο Ολυμπιακός.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν προς τον Μάιο, καθώς προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, παρά μόνο φήμες και εκδήλωση ενδιαφέροντος από πλευράς πράσινων, που εξάλλου δεν έχουν βρει ακόμη τον προπονητή που θα καθοδηγήσει τη νέα σεζόν την ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments