Lifestyle

Αιμιλία Υψηλάντη: Ο παθιασμένος έρωτας με τον παντρεμένο Γιώργο Λιάνη

Αιμιλία Υψηλάντη: Ο παθιασμένος έρωτας με τον παντρεμένο Γιώργο Λιάνη

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Για την αναπάντεχη γνωριμία του με την ηθοποιό Αιμιλία Υψηλάντη και τον έρωτα που προέκυψε μαζί της σε μια άβολη στιγμή της ζωής του, μίλησε ο Γιώργος Λιάνης.

Άγνωστες μέχρι σήμερα πληροφορίες για την προσωπική του ζωή μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του Alpha Κύπρου ο Γιώργος Λιάνης, εκπλήσσοντας τους πάντες με τα όσα γνωστοποίησε.Ο δημοσιογράφος σε συνέντευξή του μίλησε για τις γνωστές πρωταγωνίστριες του αγαπημένου ελληνικού θεάτρου Αιμιλία Υψηλάντη και Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον έρωτά του μαζί τους

Παράλληλα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως γνώρισε την Αιμιλία Υψηλάντη εντελώς αναπάντεχα και την ερωτεύτηκε ενώ η γυναίκα του ήταν έγκυος και περίμεναν τη γέννηση της κόρης του Τατιάνας.

View this post on Instagram

A post shared by Ελένη Μήτα (@eleni.d.mita)

«Ήταν καθοριστικός ο έρωτας με την Αιμιλία Υψηλάντη. Ήρθε στη ζωή μου τελείως αναπάντεχα. Ήμουν στην πολυθρόνα του Βελλίδη στη Θεσσαλονίκη γιατί φοβόμουν να μην μου πάρουν τη θέση μου. Δεν έφευγα από την εφημερίδα. Μόνο για μπάνιο με σαπούνι πήγαινα κάθε Παρασκευή στο σπίτι μου. Καθόμουν εκεί και μου λέει ένας φίλος κατέβα κάτω να πάμε κάπου σε ένα κέντρο. Του είπα δεν θέλω να πάμε σε κέντρο, άμα θες να πάμε σε κάποιο θέατρο. Πήγαμε στο θέατρο, είδαμε την Αιμιλία Υψηλάντη που ήταν τότε με έναν θίασο στη Θεσσαλονίκη και μετά δεν ξέρω πως έγινε και γνωριστήκαμε κεραυνοβόλα. Να φανταστείς ότι ετοιμαζόμουν να ζήσω με το παιδί που περίμενε η γυναίκα μου. Τολμάω να το πω», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη. Μου είπε η Αιμιλία σε περιμένω στην Αθήνα, στην αρχή στο σπίτι μου και μετά θα νοικιάσεις σπίτι στην οδό Αθανασίας στο Παγκράτι και έτσι ξεκίνησα. Μείναμε μαζί για τέσσερα χρόνια. Σήμερα είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάνης.

Ο ίδιος μίλησε και για τα λάθη που έκανε ως πατέρας τα οποία όπως τόνισε, προσπαθεί να διορθώσει τώρα όντας παππούς.

«Η κόρη μου Τατιάνα είναι εκπληκτικό πρόσωπο και έχει τελειώσει γαλλική φιλολογία. Έχω κάνει όμως τις… κακός πατέρας, προσπαθώ να γίνω υπέροχος παππούς και νομίζω πως είμαι, αλλά αυτά τα λάθη αναγνωρίζονται μετά. Υπάρχει αυτό που ονομάζουμε, όμως, παντοδυναμία του έρωτα», σημείωσε.

Τέλος, αναφερόμενος στον έρωτά του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είπε μεταξύ άλλων πως εκείνη συνέκρινε τον εαυτό της με την Αιμιλία Υψηλάντη και τον ρωτούσε ποια από τις δυο τους ήταν η ομορφότερη.

Λιζέτα Νικολάου: «Ο γάμος μου με τον Γιώργο Λιάνη έβλαψε την καριέρα μου»

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Λιζέτα Νικολάου, η οποία αναφέρθηκε στον γάμο της με το Γιώργο Λιάνη, το γιο που έχουν αποκτήσει, τις δύσκολες στιγμές μετά το χωρισμό της, αλλά και η αρχή της καριέρας της στο τραγούδι, κρυφά από τους γονείς της.

«Είμαι η πρώτη Λιζέτα που είχε αυτό το όνομα στην Ελλάδα. Με έχουν βαφτίσει Ελισάβετ. Το πραγματικό μου επίθετο είναι Κατικαρίδου, το Νικολάου μου το έδωσε ο Σούκας. Ποτέ δεν είπα ότι θα γίνω τραγουδίστρια. Ξεκίνησα όταν πήγαινα Γυμνάσιο σε μια μπουάτ να τραγουδάω χωρίς μικρόφωνο, κρυφά από τον πατέρα μου, και οι γείτονες του έδιναν συγχαρητήρια. Όταν με άκουσε για πρώτη φορά, είπε ότι η μπέμπα, δηλαδή εγώ, τραγουδάει καλύτερα από την Μοσχολιού. Άφησα την καριέρα μου στην τύχη της, αλλά δεν έχω κανένα απωθημένο. Η ζωή μου ήταν σαν παραμύθι», είπε χαρακτηριστικά η Λιζέτα Νικολάου.

Για το γάμο αλλά και το χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάνη, η Λιζέτα Νικολάου απάντησε: «Με το Γιώργο Λιάνη παντρευτήκαμε το 1978, αποκτήσαμε ένα γιο και χωρίσαμε. Ο χωρισμός μου με το Γιώργο Λιάνη μου κόστισε πάρα πολύ, ντρεπόμουν που ήμουν χωρισμένη. Για το γιο μου έγινα και μάνα και πατέρας. Ο γάμος μου με το Γιώργο Λιάνη με έβλαψε στην καριέρα μου. Δεν ήθελα να ξαναπαντρευτώ παρόλο που είχα μια σχέση για 16 χρόνια, δεν ήθελα να κάνω άλλο παιδί. Είμαι χαρούμενη που έχω δυο εγγονάκια, το ένα λέγεται Γιώργος Λιάνης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments