Ελλάδα

Ανάβυσσος: «Μην μιλάς και δεν θα πάθεις τίποτα» – Μάχη έδωσαν μητέρα και κόρη με τους διαρρήκτες

Ανάβυσσος: «Μην μιλάς και δεν θα πάθεις τίποτα» – Μάχη έδωσαν μητέρα και κόρη με τους διαρρήκτες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Μάχη σώμα με σώμα έδωσαν μητέρα και κόρη με τους διαρρήκτες στην Ανάβυσσο.

Τον τρόμο στα χέρια αδίστακτων ληστών έζησαν μια μητέρα με την κόρη της το βράδυ της Κυριακής μέσα στο σπίτι τους στην Ανάβυσσο.

Όλα συνέβησαν στις 03:00 τα ξημερώματα, όταν οι διαρρήκτες έσπασαν την ασφάλεια της εξώπορτας και μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας. Αφού διέσχισαν τον διάδρομο, έφτασαν στην πόρτα του ενός υπνοδωματίου, η οποία ήταν κλειστή. Τότε, την έσπασαν με λοστό και έδωσαν μια μάχη τετ α τετ με την ιδιοκτήτρια.

Αφού μπήκαν μέσα, άναψαν το φως, προκειμένου να εντοπίσουν εύκολα τη λεία τους. Η 35χρονη ιδιοκτήτρια που κοιμόταν μέσα, είδε τον διαρρήκτη να στέκεται από πάνω της. Στην προσπάθειά της να γλιτώσει, πάλεψε μαζί του.

Εκείνος την απειλούσε διαρκώς ότι αν δεν σταματήσει να μιλά, θα τη σκοτώσει. Αυτή έσκισε τη σήτα του παραθύρου και βγήκε έξω.

«Η κοπέλα αντέδρασε πήδηξε έξω και έφυγε γύρω από το σπίτι. Έφυγε τρέχοντας μπροστά από το σπίτι και φώναζε βοήθεια», είπε φίλος της οικογένειας στο MEGA.

Ανάβυσσος: «Μην μιλάς και δεν θα πάθεις τίποτα»

Η 64χρονη μητέρα κοιμόταν στο απέναντι δωμάτιο. Άκουσε τις φωνές της κόρης της και πετάχτηκε έξω. Τότε, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ληστή. Την προειδοποίησε λέγοντας της: «μην μιλάς και δε θα πάθεις τίποτα».

«Μου τηλεφώνησαν και όταν ήρθα είδα ένα σκηνικό τρόμου εδώ πέρα. Ευτυχώς που πάλεψε και κατάφερε να βγει από το παράθυρο γιατί μπορεί να είχαμε δραματικές εξελίξεις, δεν ξέρω πού θα έφταναν», είπε ο αδελφός του θύματοςμ ενώ ανέφερε πως θα μείνει μαζί με τις δύο γυναίκες για να «έχουν την προστασία που τους αρμόζει».

Η 35χρονη διέσχισε την πίσω πλευρά του σπιτιού και βγήκε στον δρόμο φωνάζοντας έντρομη για βοήθεια.

Οι δύο άντρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους μιλούσαν άπταιστα ελληνικά. Μετά τις φωνές της ιδιοκτήτριας, τράπηκαν σε φυγή παίρνοντας μαζί τους άγνωστο χρηματικό ποσό. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments