Οδηγός

ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα κατάρτισης στην Ελασσόνα

ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα κατάρτισης στην Ελασσόνα

Πηγή Φωτογραφίας: pixabay

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης ξεκίνησε στην Ελασσόνα συνολικής διάρκειας 250 ετών.

Το νέο αυτό  πρόγραμμα με θεματικό αντικείμενο «βοηθός μάγειρα» σχεδιάστηκε στο πλαίσιο μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και του δήμου Ελασσόνας και απευθύνεται σε ομάδα άνεργων κατοίκων του δήμου.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΔΥΠΑ γίνεται λόγος για “στοχευμένες παρεμβάσεις επαγγελματικής κατάρτισης, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών οικονομιών. Μέχρι στιγμής, έχουν υλοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία πλήθος εξειδικευμένων προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης μέσω συντονισμένων συνεργασιών της Υπηρεσίας με δήμους σε διάφορες Περιφέρειες της επικράτειας.

Βασικός σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι η απόκτηση κατάλληλων γνώσεων και ικανοτήτων των ωφελουμένων στο θεματικό αντικείμενο της κατάρτισης, με απώτερο σκοπό την ένταξη/επανένταξή τους στην αγορά εργασίας με την έναρξη της τουριστικής περιόδου στην ευρύτερη περιοχή.

Την ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος έχει το ΚΕΚ ΔΥΠΑ Λάρισας, ενώ το θεωρητικό και εργαστηριακό μέρος του θα διεξαχθεί σε επιλεγμένες αίθουσες του δήμου Ελασσόνας, που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments