Πολιτική

Μητσοτάκης για αύξηση κατώτατου μισθού: Στο υψηλότερο επίπεδο που έχει βρεθεί ιστορικά

Μητσοτάκης για αύξηση κατώτατου μισθού: Στο υψηλότερο επίπεδο που έχει βρεθεί ιστορικά

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Μέσω μηνύματος του στο Twitter, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην αύξηση του κατώτατου μισθού η οποία τέθηκε σε ισχύ από σήμερα

Στη δέσμευση να υπάρχουν καλύτεροι μισθοί για όλους την επόμενη τετραετία προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την αύξηση του κατώτατου μισθού. Μέσω μηνύματος του στο Twitter, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην αύξηση του κατώτατου μισθού η οποία τέθηκε σε ισχύ από σήμερα, αναγνωρίζοντας, παράλληλα, ότι ακόμη οι μισθοί στη χώρα μας παραμένουν χαμηλοί.

Το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Από σήμερα ο κατώτατος μισθός ανεβαίνει στα €780. Έτσι, στο τέλος του μήνα, 585.000 εργαζόμενοι θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται. Όμως ξέρω πως οι μισθοί στη χώρα μας είναι ακόμη χαμηλοί. Η δέσμευσή μας για την επόμενη τετραετία είναι απλή: καλύτεροι μισθοί για όλους», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία αύξηση αγγίζει το 9,4% και στην παρούσα αφορά 585.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Παράλληλα, αναπροσαρμόζονται βοηθήματα και επιδόματα, με αυτό της ανεργίας να διαμορφώνεται στα 479 ευρώ τον μήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments