Πολιτική

Άδωνις: Ερωτική η σχέση του Κυριάκου με τον Τσίπρα!

Άδωνις: Ερωτική η σχέση του Κυριάκου με τον Τσίπρα!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μετά και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις είναι πασίδηλο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης οδεύει πλησίστιος προς την έκτη συνεχόμενη νίκη απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα

Μετά και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις είναι πασίδηλο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης οδεύει πλησίστιος προς την έκτη συνεχόμενη νίκη απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος προβαλλόταν ακόμη και ως.,. «άχαστος» από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Πράγματι, όλοι δείκτες και όλες οι εκτιμήσεις δείχνουν μια ακόμη νίκη για το κοντέρ του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στον κάθιδρο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως υπενθύμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε σημερινή τηλεοπτική εμφάνισή του. Και θα πρόκειται για έκτη νίκη, μετά τις νίκες σε εθνικές, σε δημοτικές, σε ευρωπαϊκές, σε περιφερειακές, σε συνδικαλιστικές και σε αυτοδιοικητικές εκλογές!

«Ο Μητσοτάκης, όπου έχει πετύχει τον Τσίπρα από το 2016 και μετά, του έχει ρίξει «φάπες». Και θα συνεχίσει και στις 21 Μαΐου», τόνισε ο Άδωνις και συμπλήρωσε αναφορικά με την ερωτική σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα: «Θα τον κρατήσετε για πρόεδρο μετά και από έκτη ήττα; Μούμια τον έχετε; Για… Τουταγχαμών;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments