Lifestyle

O Eros Ramazzotti έγινε παππούς για πρώτη φορά

O Eros Ramazzotti έγινε παππούς για πρώτη φορά

Πηγή Φωτογραφίας: www.frizzmag.de

Η 26χρονη κόρη του, Aurora, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 30 Μαρτίου - Η απίστευτη ιστορία αγάπης του Eros με τη μητέρα της Aurora, Michelle.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω των social media, με την Aurora Ramazzotti να δημοσιεύει στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία τύπου polaroid, όπου εικονίζεται η ίδια να δέχεται ένα τρυφερό φιλί από το σύντροφό της, Goffredo Cerza, αμέσως μετά τη γέννηση του μωρού τους. Cute λεπτομέρεια: Ο Cerza, στο βραχιολάκι του μαιευτηρίου αναφέρεται ως “ο μπαμπάς του Cesare”.

Λίγη ώρα μετά, η ευτυχής γιαγιά και πρώην σύζυγος του Eros Ramazzotti, Michelle Hunziker, έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα πως αυτή είναι “η καλύτερη μέρα της ζωής της”, μετά τη γέννηση των τριών κοριτσιών της, καλωσορίζοντας τον μικρό Cesare στην οικογένεια.

View this post on Instagram

A post shared by Aurora Ramazzotti (@therealauroragram)

Όσο για τον Eros Ramazzotti, που έγινε παππούς στα 59 του, γνώριζε ήδη ότι το πρώτο του εγγόνι δεν θα έπαιρνε το όνομά του, όπως είχε πει σε συνέντευξή του στο ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό Oggi.Μπορεί, λοιπόν, η Aurora να μην κράτησε αυτή την παράδοση, τήρησε όμως μία άλλη, επιλέγοντας να γεννήσει το παιδί της στην Ελβετία και συγκεκριμένα στην κλινική Sant’Anna στο Sorengo. Στο ίδιο μέρος είχε γεννηθεί η ίδια η Aurora αλλά και η μητέρα της (που είναι Ελβετίδα). Η κλινική Sant’Anna βρίσκεται σε μια καταπράσινη έκταση, με θέα στη λίμνη Λουγκάνο και είναι διάσημη ανάμεσα στις Ιταλίδες σταρ (και η κόρη του Silvio Berlusconi, Barbara, έχει γεννήσει εκεί τα πέντε παιδιά της), κυρίως επειδή το πολυτελές και “προστατευμένο” περιβάλλον της εξασφαλίζει προστασία της ιδιωτικής ζωής τους σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή, ενώ απέχει λίγο περισσότερο από μία ώρα από το Μιλάνο.

H Aurora είναι η πρωτότοκη κόρη του Eros Ramazzotti και το μοναδικό παιδί που εκείνος απέκτησε από τον πρώτο του γάμε, με την Michelle Hunziker (έχει άλλα δύο παιδιά με τη δεύτερη σύζυγό του, Marica Pellegrinelli, με την οποία χώρισε το 2019). H ιστορία αγάπης του γοητευτικού Ιταλού συνθέτη και τραγουδιστή με το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια από την Ελβετία μοιάζει με ένα ρομαντικό παραμύθι που ξεκίνησε το 1995 και ολοκληρώθηκε το 2002.

Η Hunziker γνώρισε τον τραγουδιστή το 1995, όταν ήταν 18 ετών, αλλά ονειρευόταν να τον παντρευτεί από τα 9 της, καθώς ήταν φανατική θαυμάστριά του και τρελά ερωτευμένη μαζί του πριν ακόμα τον γνωρίσει. “Σε ηλικία 9 ετών, βλέποντας τηλεόραση, αποφάσισα ότι θα τον παντρευτώ”, έχει πει σε συνέντευξή της. “Όταν γνωριστήκαμε εκείνος ήταν ένας σπουδαίος τραγουδοποιός και εγώ ένα κοριτσάκι που μόλις είχε φτάσει στην Ιταλία από την Ελβετία γεμάτο προσδοκίες. Μου φαινόταν απίστευτο ότι από όλα τα κορίτσια που έτρεχαν από πίσω του, πρόσεξε εμένα. Την επόμενη μέρα της πρώτης μας συνάντησης, πήρα μέσα στον πανικό μου το τρένο και επέστρεψα στη Μπολόνια, γεμάτη στενοχώρια, πιστεύοντας ότι αυτό ήταν όλο. Το αστείο είναι ότι ο Eros θυμήθηκε ότι έμενα στη Μπολόνια, αλλά όχι την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού, κι έτσι γύρισε όλα τα μπαρ, ρωτώντας “μήπως ξέρετε πού μένει η Michelle;”. Όταν χτύπησε το κουδούνι, του άνοιξε η μητέρα μου και της ζήτησε να ανέβει πάνω. Εκείνη νόμιζε ότι κάποιος έκανε πλάκα”.

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ramazzotti, το τραγούδι “Più bella cosa” (το πιο όμορφο πράγμα) του 1996 ήταν αφιερωμένο στη Michelle, η οποία εμφανίζεται στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού, ενώ ένα χρόνο μετά έβγαλε το “L’ Aurora”, αφιερωμένο στη νεογέννητη κόρη τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments