Lifestyle

Μαργαρίτης: Είχαμε ραντεβού το 1976 και ανταμώσαμε το 1980 – Αιτία ήταν ο τζόγος

Μαργαρίτης: Είχαμε ραντεβού το 1976 και ανταμώσαμε το 1980 – Αιτία ήταν ο τζόγος

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

«Πόσα παιδιά δεν έχουν γνωρίσει τους γονείς τους;» - «Λύγισε» ο Γ. Μαργαρίτης στο αέρα μιλώντας για τον πατέρα του

Καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά «Πρωίαν σε είδον» ήταν ο Γιώργος Μαργαρίτης ο οποίος μίλησε για τον εθισμό που είχε παλιότερα με τον τζόγο.

View this post on Instagram

A post shared by AD1 MUSIC 🇬🇷🧿 (@dj_antonis_dimitriadis)

«Ο τζόγος είναι πάθος το οποίο σε κάθε ό,τι θέλει μερικές φορές και δεν μπορείς να το αποφύγεις. Βρήκα τη δύναμη, αλλά άργησα πάρα πολύ μετά από μια δεκαετία. Ξεκίνησα τον πρώτο μου δίσκο με τον Τάκη Σούκα. Δεν ήμουν συνεπής πολλές φορές στα ραντεβού μου. Είχαμε ραντεβού τέσσερα χρόνια πριν και βρέθηκα μετά από τέσσερα χρόνια με τον Τάκη γιατί δεν πήγα. Το ραντεβού μας ήταν το ‘76 και ανταμώσαμε το ’80. Η αιτία ήταν ο τζόγος. Δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Και όταν με είδε ο Σούκας μου είπε “καλώς τον, τελείωσε ο τζόγος; Άμα τελείωσε να κάνουμε δίσκο», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Για τον κορυφαίο λαικό ερμηνευτή η πιο ωραία συνεργασία που έκανε ποτέ ήταν με τον Άκη Πάνου: «Ήμουν ο τελευταίος τραγουδιστής που τραγούδησε Άκη Πάνου. Δύσκολα έπαιρνες τα τραγούδια του».

«Μπορεί σε κάποια φάση να τα έπαιρνα λίγο στο κρανίο. Το καλάμι λίγο πολύ όλοι το έχουν καβαλήσει. Άλλοι το κρατούν και το πετάνε, άλλοι το παίρνουν μαζί τους».

Ο τραγουδιστής είπε ότι δεν θα πήγαινε σε talent show, γιατί είναι πολύ ευαίσθητος να πει σε κάποιον να αλλάξει επάγγελμα. O Γιώργος Μαργαρίτης λέει ένα από τα τραγούδια που άφησαν εποχή το 1995 που κυκλοφόρησε πρώτη φορά. «Μου ‘πανε πως θα μου κάνεις μέχρι δικαστήρια» έγραψε ο Μάνος Ελευθερίου και όλοι οι αδικημένοι του κόσμου ξεσηκώνονται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments