Lifestyle

Γιώργος Παπαπαύλου: «Γνωστός σκηνοθέτης με φώναξε σπίτι του και έβαλε το χέρι του στο…»

Γιώργος Παπαπαύλου: «Γνωστός σκηνοθέτης με φώναξε σπίτι του και έβαλε το χέρι του στο…»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

"Φοβήθηκα, αποσύρθηκα κι έφυγα, αλλά ένιωσα όταν έσκασε αυτό το κίνημα να μοιραστώ κι εγώ την εμπειρία μου περισσότερο για να είναι σε εγρήγορση τα παιδιά που τελειώνουν τώρα, ότι πρέπει να είναι σε εγρήγορση" δήλωσε ο Γιώργος Παπαπαύλου.

Ο Γιώργος Παπαπαύλου, καλεσμένος στην «Super Κατερίνα», μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας του από γνωστό σκηνοθέτη.

View this post on Instagram

A post shared by Kwnstantinos_Anna.erwtasmeta (@antonis_karistinos.erwtaspanta)

«Είναι ένας σκηνοθέτης, ο οποίος όταν τελείωσα την δραματική σχολή, ήταν στην επιτροπή του υπουργείου στις εξετάσεις και μετά με φώναξε στο σπίτι του για να μου προτείνει έναν ρόλο. Όταν πήγα σπίτι του, δέχτηκα αυτήν την παρενόχληση. Έβαλε το χέρι του σε ένα σημείο που δεν έπρεπε. Φοβήθηκα, αποσύρθηκα κι έφυγα, αλλά ένιωσα όταν έσκασε αυτό το κίνημα να μοιραστώ κι εγώ την εμπειρία μου περισσότερο για να είναι σε εγρήγορση τα παιδιά που τελειώνουν τώρα, ότι πρέπει να είναι σε εγρήγορση» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαπαύλου.

«Ήμουν πόσο άπειρος, που τώρα δεν θα πήγαινα. Πιέστηκα, φοβήθηκα, ταράχτηκα κι ήταν η πρώτη μου επαφή με έναν σκηνοθέτη που μου πρότεινε δουλειά, αλλά είχα αυτόν τον χαρακτήρα να βάλω όριο» δήλωσε ο Γιώργος Παπαπαύλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments