Lifestyle

Κατερίνα Δαλάκα: «Θα πάρουμε χρήματα από το Survivor, παρά την αποβολή μας»

Κατερίνα Δαλάκα: «Θα πάρουμε χρήματα από το Survivor, παρά την αποβολή μας»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

«Χαίρομαι που ο κύριος Ατζούν επιβεβαίωσε ότι δεν είχα επικοινωνία, ούτε κινητό, η παράβαση μου ήταν φαγητό», δήλωσε η πρώην παίκτρια

Η Κατερίνα Δαλάκα το μεσημέρι της Τρίτης 4 Απριλίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε σχετικά με την αποβολή της από το «Survivor All Star». Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, δημοσιογράφοι από διάφορα κανάλια περίμεναν να κάνουν στην πρώην παίκτρια του ριάλιτυ επιβίωσης μερικές ερωτήσεις.

View this post on Instagram

A post shared by (@dalakakaterina.fans)

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε ότι παρά την αποβολή της θα πάρει κανονικά την αμοιβή της από τους παραγωγούς του Survivor All Star.

Σε ερώτηση για το αν μετάνιωσε που συμμετείχε φέτος στο ριάλιτι απάντησε: «Δεν μετάνιωσα που πήρα μέρος αλλά στεναχωρήθηκα για τον τρόπο που ολοκλήρωσε αυτός ο κύκλος».

«Χαίρομαι που ο κύριος Ατζούν επιβεβαίωσε ότι δεν είχα επικοινωνία, ούτε κινητό. Η παράβαση μου ήταν φαγητό. Όλα ξεκίνησαν από τον Νίκο Μπάρτζη», είπε σε σχέση με τους λόγους της αποβολής της.

«Θα πάρουμε χρήματα από το Survivor, παρά την αποβολή μας. Η παραγωγή είναι πάρα πολύ καλή, δεν θα μας αφήσει έτσι», δήλωσε σχετικά με την αμοιβή της.

Όσον αφορά ερώτηση που τέθηκε στην Κατερίνα Δαλάκα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έστειλε εξώδικο στην «Acyn Media» καταγγέλλοντας ότι δεν πήρε ποτέ τα χρήματά της μετά την αποβολή της από το παιχνίδι, η ίδια απάντησε: «Δεν γνωρίζω κάτι για το εξώδικο της Ασημίνας. Μιλάμε κανονικά», ενώ αναφορικά με το ποιος θα ήθελε να κερδίσει το Survivor, απάντησε με το όνομα του Σάκη Κατσούλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments