Lifestyle

Χρήστος Δάντης: «Πάντα υπάρχει λόγος για γάμο, έχω κάνει 4»

Χρήστος Δάντης: «Πάντα υπάρχει λόγος για γάμο, έχω κάνει 4»

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Χρήστος Δάντης: «Είναι ώριμη για την ηλικία της κι είναι 23 ετών. Είναι σαν να μιλάς με μία 45άρα. Εγώ είμαι 56 στα 57»

Ο Χρήστος Δάντης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάλη. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μίλησε για την σχέση που διατηρεί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την διαφορά ηλικίας που έχουν.

View this post on Instagram

A post shared by greek_tv_90s_00s (@rareandmore_greek_tv_90s_00s)

«Είναι ώριμη για την ηλικία της κι είναι 23 ετών. Είναι σαν να μιλάς με μία 45άρα. Εγώ είμαι 56 στα 57. Εγώ νιώθω έφηβος έτσι κι αλλιώς. Είμαι από τους ανθρώπους που χτυπάνε, πέφτουν και σηκώνονται. Έχουμε διαφορά 33 χρόνια» ανέφερε ο Χρήστος Δάντης.

«Δεν παίζουν ρόλο αυτά. Ο καθένας συνήθως σχολιάζει ό,τι δεν μπορεί να κάνει ο ίδιος. Εγώ είμαι ανοιχτός άνθρωπος και ναι μεν στην αρχή αυτό με τρόμαξε εμένα γιατί ένιωσα έλξη για ένα νεότερο άτομο. Αυτό το πράγμα δεν το ελέγχεις. Έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις» σημείωσε ο Χρήστος Δάντης.

Και ο Δάντης συνέχισε: «Δουλεύω πολύ φέτος, αποχωρίστηκα και το κορίτσι μετά. Έγιναν και διάφορα μετά που τελικά δεν συνέβησαν κιόλας στο Survivor All Star. Αν πω ότι δεν είμαι καψούρης θα πω ψέματα. Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Την θαυμάζω πάρα πολύ γιατί είναι ένα παιδί που παρά το νεαρό της ηλικίας του μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Φέρνει βόλτα 2-3 σπίτια, δεν χαμπαριάζει τίποτα. Ή αυτό που έκανε με το Survivor δεν θα το έκανα ποτέ. Έχει πολύ ώριμη σκέψη και επειδή είμαι φτερό στον άνεμο σαν καλλιτέχνης, με βοηθάει να αξιολογήσω τη δεύτερη σκέψη μου. Νιώθω και είμαι έφηβος. Έχουμε 33 χρόνια διαφορά αλλά έχει την ωριμότητα μιας 45άρας. Είμαι 56 αλλά νιώθω έφηβος. Δεν παίζει ρόλο η διαφορά ηλικίας. Ο καθένας σχολιάζει συνήθως ό,τι δεν μπορεί να κάνει. Είμαι ανοιχτός άνθρωπος. Ναι μεν στην αρχή με τρόμαξε γιατί ένιωσα έλξη για νεότερο άνθρωπο αλλά δεν το ελέγχεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments