Focus

Elle Macpherson: Τα μυστικά για το αψεγάδιαστο κορμί της

Elle Macpherson: Τα μυστικά για το αψεγάδιαστο κορμί της

Πηγή Φωτογραφίας: Alchetron

Ο σολομός με λεμόνι και ελαιόλαδο, τον οποίο συνοδεύει με παντζαροσαλάτα είναι από τα αγαπημένα της γεύματα

Η Elle Macpherson αποτελεί ένα από τα τοτέμ, τα ιερά τέρατα του μόντελινγκ. Μία γυναίκα με τόσο τέλεια σωματικά χαρακτηριστικά που, όχι άδικα, το παρατσούκλι που την έχει συνοδέψει σε όλη της την καριέρα είναι «The Body». Γιατί πολύ απλά ήταν, είναι και από ό,τι φαίνεται θα παραμείνει «Το σώμα».

View this post on Instagram

A post shared by classy 🌙 (@classybiitchhh)

Εκθαμβωτικά fashion shows, εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά του πλανήτη, αλλά και μικροί ρόλοι σε ταινίες και σειρές με δισεκατομμύρια θεατές.Το διάσημο μοντέλο από την Αυστραλία με τα υπέροχα και καλοσχηματισμένα πόδια και το τεράστιο λαμπερό χαμόγελο ήταν αφίσα σε πολλά εφηβικά δωμάτια – τόσο αγοριών όσο και κοριτσιών, για τελείως διαφορετικούς λόγους βέβαια. Αν και 59 ετών, η Elle Macpherson φαίνεται να έχει κερδίσει τον χρόνο.

Η Elle Macpherson ακολουθεί μια φυτική διατροφή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Λατρεύει τα λαχανικά, επιλέγει 100% βιολογικά προϊόντα στη διατροφή της, ενώ αποφεύγει το κόκκινο κρέας, το σιτάρι, τα γαλακτοκομικά, τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα.Επίσης, συνήθως προτιμά να τρώει vegan τροφές, χωρίς, όμως, να αποκλείει τελείως το ψάρι ή το τυρί από το διατροφολόγιό της

Ο σολομός με λεμόνι και ελαιόλαδο, τον οποίο συνοδεύει με παντζαροσαλάτα είναι από τα αγαπημένα της γεύματα. Γενικά, το ψάρι έχει βασική θέση στα γεύματά της. Εναλλακτικά, η 57χρονη τρώει για μεσημέρι σαλάτες. Για το βραδινό της επιλέγει ανάμεσα σε vegan pizza, λαβράκι με ελληνική σαλάτα, αυγά με λαχανικά ή χούμους με λαχανικά. Για γλυκό τρώει μαύρη σοκολάτα ή vegan παγωτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments