Lifestyle

Η πρώτη αντίδραση της Ζόζεφιν μετά τα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον Νίνο

Η πρώτη αντίδραση της Ζόζεφιν μετά τα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον Νίνο

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

«Γνώριζα καιρό για τη σχέση της Ζόζεφιν με τον Νίνο. Ταιριάζουν πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να πω κάτι γιατί είναι κάτι πολύ προσωπικό…».

Η Josesphine και ο Νίνο όπως φαίνεται είναι το νέο ζευγάρι της πόλης. Είναι και οι δύο ταλαντούχοι και λαμπεροί ενώ ήρθαν κοντά μέσω κοινών γνωστών. Μάλιστα, μετά το Πάσχα θα εμφανίζονται σε διπλανά κέντρα στην παραλιακή.

Την είδηση αποκάλυψε την Πέμπτη ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας». Ο ίδιος ανέφερε πως αυτή η σχέση είναι ακόμη στην αρχή και πως το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους.Την Παρασκευή η εκπομπή «Το πρωινό» έδειξε νέο βίντεο με τη Josephine. Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Κωνσταντίνου την πέτυχε στην Κύπρο όπου η τραγουδίστρια πραγματοποιεί live. Η ίδια έδειχνε πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη, ενώ δεν σταμάτησε να χαμογελά. Ωστόσο απέφυγε να απαντήσει στον ρεπόρτερ.

Την ίδια μέρα ο Τάσος Ξιαρχό τόνισε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για αυτή τη νέα σχέση της σόουμπιζ: «Γνώριζα καιρό για τη σχέση της Ζόζεφιν με τον Νίνο. Ταιριάζουν πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να πω κάτι γιατί είναι κάτι πολύ προσωπικό…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments