Αθλητισμός

Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Η διαθεσιμότητα του Μπρινιόλι, η απαράλλαχτη τριάδα του κέντρου και η επαναφορά του Σπόραρ στην βασική ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς προσανατολίζεται στο να προχωρήσει σε τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (09/04-21:00) σε σχέση με τον αγώνα με τον Άρη στο «Κλ.Βικελίδης», αφού μετράει δύο επιστροφές, όπως δείχνουν τα πράγματα, ενώ άλλοι δύο παίκτες θα επανέλθουν ξανά σ’ αυτήν.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει επιλέξει τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, όμως αυτό δεν κρίνεται μόνο από την απόφαση του ιδίου. Ο Ιταλός κίπερ έμεινε εκτός παιχνιδιού του αγώνα με τον Άρη τελευταία στιγμή λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στην πλάτη κατά το ζέσταμα κι έκανε μόνο μία προπόνηση, αυτή του Σαββάτου (08/04). Επομένως, όλα θα κριθούν την ώρα του αγώνα, αφού ο Μπρινιόλιαν δεν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, θα δώσει κανονικά το παρών. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Λοντίγκιν θα πάρει την θέση του, προέρχομενος από μία καλή εμφάνιση στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι.

Στο κέντρο της άμυνας θα είναι και πάλι οι Σάρλια και Σένκεφελντ. Στο αριστερό άκρο θα είναι ο Χουάνκαρ και στο δεξί θα επανέλθει ο Κώτσιρας, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το αιμάτωμα στην γάμπα, το οποίο τον άφησε εκτός από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Άρη, έκανε δύο προπονήσεις και είναι για το ντέρμπι.

Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται και πάλι από τους ΡούμπενΚουρμπέλη και Τσέριν, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να εκμεταλλευτεί τα περισσότερα τρεξίματα και το πιο physical παιχνίδι, που μπορούν να του δώσουν οι συγκεκριμένοι, προκειμένου να διατηρήσει τον έλεγχο του κέντρου, παράμετρος που θα κρίνει πολλά στην εξέλιξη του αγώνα. Στην επίθεση τώρα, ο Παλάσιος διατηρεί την θέση του στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ενώ σ’ αυτήν επανέρχεται και ο Μαντσίνι, που θα πάρει την θέση του Κλεϊνχέισλερ, που δεν κατάφερε να είναι στο παιχνίδι με τον Άρη, όσο ο επιδραστικός είναι συνήθως ο Αργεντινός. Παρ’ ότι φαίνεται πως δύσκολα δεν θα ξεκινήσουν αυτοί οι δύο, θέση στα πλάγια, κυρίως για τα αριστερά που έχει αγωνιστεί άπειρες φορές στην καριέρα του, διεκδικεί και ο Μπερνάρντ.

Στην κορυφή της επίθεσης φαίνεται πως θα επιστρέψει ο Άντρατζ Σπόραρ, ένα μήνα μετά το τελευταίο του παιχνίδι ως βασικός με τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο. Φυσικά, πιθανότητες συγκεντρώνει και η επιλογή του Ιωαννίδη, αλλά λιγότερες εξαιτίας και της εμφάνισης, αλλά και του γκολ του Σλοβένου στο «Κλ.Βικελίδης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments