Ελλάδα

Ζητούσε από γυναίκα με εγκεφαλοπάθεια να διακόψει την αγωγή της

Ζητούσε από γυναίκα με εγκεφαλοπάθεια να διακόψει την αγωγή της

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Η ασθενής κατέληξε να έχει δώσει στον ψευτογιατρό 25.000 ευρώ

Συνεχίζονται οι καταγγελίες εις βάρος του ψευτογιατρού που υποσχόταν θεραπεία με βλαστοκύτταρα σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ παράλληλα συνεργαζόταν με γιατρό σε νοσοκομείο της Φρανκφούρτης.

Οι δύο άντρες οδήγησαν, με τις δήθεν θεραπείες τους, πέντε ανθρώπους στον θάνατο και δεκάδες ακόμη πολύ κοντά.

Σήμερα έρχεται στο φως νέα καταγγελία, από ασθενή με εγκεφαλοπάθεια, η οποία έπεσε θύμα του, ωστόσο κατάφερε να σωθεί την τελευταία στιγμή.

«Δεν ήταν λίγα τα λεφτά»

«Το 2007 αρρώστησα, έπαθα εγκεφαλικό, ηλικία 42 ετών εγώ. Έπαθα ένα σοκ όπως καταλαβαίνετε γιατί μου δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα. Μέσα στην απελπισία σου πιστεύεις ότι πραγματικά γίνονται αυτά τα θαύματα. Τον πήρα τηλέφωνο.

»Με είδε λοιπόν, μου είπε ότι πρέπει να φύγουμε στην Γερμανία στην Φρανκφούρτη. Πήγαμε σε κρατικό νοσοκομείο 6 η ώρα το πρωί.

»Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι πήγαμε με ένα ταξί, το οποίο μας περίμενε έξω στο γερμανικό νοσοκομείο και ήταν Έλληνας ο ταξιτζής.

»Κάναμε ένα PET scan σε νοσοκομείο της Γερμανίας, χωρίς απόδειξη, χωρίς τίποτα μου λέει: «δώσε μου τα λεφτά, εγώ θα τα κανονίσω. Εγώ μάλιστα του ζητούσα επανειλημμένα απόδειξη.

»Δεν ήταν λίγα λεφτά , ήταν 25.000 ευρώ. Αφού έκανα 3 φορές πεπτίδια και του έδινα 5.000 ευρώ κάθε φορά» περιγράφει η ασθενής.

«Σε κάθε βήμα που έκανα μου ζητούσε χρήματα»

Κατόπιν αποκαλύπτει πως όλα τα έξοδα στο ταξίδι τους, τα κάλυπτε η ίδια.

«Σε κάθε βήμα που έκανα μου ζητούσε χρήματα. Τα PET scan που έκανα ζήτησε χρήματα, στο εισιτήριο που βγάλαμε για να πάμε στην Γερμανία γιατί ήρθε και αυτός μαζί, τα πλήρωσα εγώ, το ξενοδοχείο το πλήρωσα εγώ, τα πεπτίδια που μου έστελνε ή που μου έφερνε».

Σχετικά με την αγωγή της, που της ζήτησε ο ψευτογιατρός να σταματήσει, αναφέρει πως δεν το έκανε κατόπιν παρότρυνσης του συζύγου της.

«Δεν με άφησε ο άντρας μου. Του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ και μεγάλη ευγνωμοσύνη» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Βαρύτατες κατηγορίες εναντίον του

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του ψευτογιατρού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για:

• απάτη κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και από κοινού, με ζημία που προκλήθηκε και σκοπήθηκε και υπερβαίνει το ποσό των 120.000 από κοινού και που οι δράστες με τις μερικότερες πράξεις τους απέβλεπαν στο συνολικό περιουσιακό όφελος που προκύπτει από την κατ’ εξακολούθηση τέλεση και την συνολική περιουσιακή βλάβη

• ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού

• απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού

• βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή από κοινού

• νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα με τη μορφή της απόκρυψης όσον αφορά στη χρήση περιουσίας ή τον τόπο, όπου αυτή βρίσκεται, εν γνώσει του γεγονότος ότι προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα και που το αντικείμενο της νομιμοποίησης υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ και που ο δράστης ασκεί τέτοιου είδους δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα, οι οποίες φέρεται να τελέστηκαν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, τουλάχιστον από το έτος 2009.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments