Ζώδια

Οι Σχέσεις Θα Γίνουν Ακραίες Ανάμεσα Στην Κυριαρχία Και Την Υποταγή 10/04-07/05

Οι Σχέσεις Θα Γίνουν Ακραίες Ανάμεσα Στην Κυριαρχία Και Την Υποταγή 10/04-07/05
Η εποχή του Ταύρου είναι ιδανική για την φροντίδα

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε ζώδιο της γης, τον Ταύρο τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η Αφροδίτη στον Ταύρο αντιπροσωπεύει τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες όπως το άγγιγμα, το σπίτι, η άνεση, το φαγητό και τα υλικά αγαθά.

Η εποχή του Ταύρου είναι ιδανική για την φροντίδα. Ελπίζω πραγματικά να χαλαρώσατε και να απολαύσατε τη ζωή αυτή την περίοδο όπως γράφει το astro live.

Όταν η Αφροδίτη περιστρέφεται στους Διδύμους, η καρδιά ταλαντεύεται μεταξύ εγγύτητας και υγιούς απόστασης. Αυτή η επιρροή είναι φευγαλέα αλλά ισχυρή, σαν αεράκι που ξεκινά και σταματά χωρίς προειδοποίηση.

Ο Δίδυμος είναι μια περίεργη γάτα, που πάντα αναζητά. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, η ζωή κινείται γρήγορα. Οι σκέψεις τρέχουν εδώ, ειδικά όταν πρόκειται για σχέσεις. Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να μιλήσουμε. Το δύσκολο πράγμα είναι πώς να διατηρήσουμε την ειλικρίνεια με τον εαυτό μας και τους άλλους όταν υπάρχει τόσο ισχυρός καταναγκασμός να πετάξουμε μακριά με το πρώτο σημάδι έντασης. Αυτή είναι η δουλειά που κάνει η Αφροδίτη στους Διδύμους κάθε χρόνο.

Η Αφροδίτη κυβερνά την καρδιά. Στους Διδύμους, η καρδιά γίνεται πρώτα διάφανη, μετά αδιαφανής, κρυφή. Ο Δίδυμος είναι εξίσου άπιαστος όσο και αγενής. Τα δίδυμα μένουν τυλιγμένα, προστατευμένα από την καρδιά τους. Η καρδιά των Διδύμων απαιτεί και σύνδεση και απόσπαση. Η εξισορρόπηση αυτών των δύο αναγκών είναι αυτό που θα μας φέρει ειρήνη.

Όσοι γεννήθηκαν με την Αφροδίτη στους Διδύμους είναι πολύπλοκα άτομα, τη μια στιγμή απίστευτα γοητευτικοί και ευγενικοί – κάποιος που εμπιστεύεστε, κάποιος που γελάει , σας προσκαλεί – και την επόμενη στιγμή αινιγματικός, άδειος, απόμακρος και ξαφνικά φεύγει.

Πώς να ευχαριστήσετε και τα δύο δίδυμα ταυτόχρονα – τον εσωστρεφή και τον εξωστρεφή, τον καλλιτέχνη και τον πολεμιστή, τον ερημικό και τον κλόουν – αυτό είναι το ερώτημα.

Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο της δυαδικότητας και της ακρότητας, όχι της ισορροπίας. Αυτό το βλέπουμε στις σχέσεις των Διδύμων. Όσοι έχουν την Αφροδίτη στους Διδύμους πρέπει να αισθάνονται είτε εντελώς ανώτεροι είτε εντελώς κατώτεροι από τους άλλους.

Οι νέοι φίλοι και συνεργάτες είναι σεβαστοί, ανυψώνονται σε υπεράνθρωπη θέση. Το άτομο των Διδύμων επικεντρώνει για λίγο ολόκληρη τη ζωή του γύρω από αυτό το νέο άτομο, μέχρι που όλα αναπόφευκτα καταρρέουν.

Εναλλακτικά, λαχταρούν να γίνουν το είδωλο κάποιου άλλου. Η κοινωνική και ρομαντική ζωή των Διδύμων κινείται μεταξύ κυριαρχίας και υποταγής.

Για να ξεπεράσει αυτό το μοτίβο, ο Δίδυμος πρέπει να αναγνωρίσει τι είναι από το παρελθόν του που διαιωνίζει αυτόν τον κύκλο εγκατάλειψης της ψυχής του σε έναν άλλο, και μετά πυρετωδώς να προσπαθεί να την ανακτήσει ξανά και ξανά.

11 Απριλίου: Τρίγωνο της Αφροδίτης Πλούτωνα από τον Υδροχόο. Η θεραπεία έρχεται στο δρόμο σας. Θεραπεύοντας το φυσικό σώμα, θεραπεύοντας το άγχος, θεραπεύοντας την ένταση. Νους-σώμα-ψυχή αποκαταστάθηκε.

14 Απριλίου: Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος στους Ιχθείς. Ένταση και επιθετικότητα σε κοινωνικό επίπεδο.

4 Μαΐου: Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας στους Ιχθείς. Ληθαργικό, βαρύ, μπουκωμένο. Τα πράγματα φαίνονται αργά και στάσιμα. Ψυχική/πνευματική/συναισθηματική κόπωση. Θολό και νεφελώδες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments