Πολιτική

NΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος να σχολιάζουν τα ψηφοδέλτιά μας – Έχουν Ραγκούση, Παππά, Πολάκη

NΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος να σχολιάζουν τα ψηφοδέλτιά μας – Έχουν Ραγκούση, Παππά, Πολάκη
Το κυβερνών κόμμα κάνει λόγο για mr Villa «των 2.000 τη νύχτα» με δάνειο του ΟΕΚ, με επιστρεπτέες και με καταγγελίες για παρεμβάσεις ώστε να κουκουλωθεί υπόθεση ανασφάλιστης εργαζόμενης

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, που έκανε λόγο για «γαλάζιες ακρίδες» στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, εξέδωσε το κυβερνών κόμμα, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην Κουμουνδούρου. Ειδικότερα, η Ν.Δ. αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι «θέλει πολύ θράσος να βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας», τη στιγμή που, όπως αναφέρει η Πειραιώς, έχει στα ψηφοδέλτιά του τον καταδικασμένο ομόφωνα και αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος Νίκο Παππά, τον mr Villa «των 2.000 τη νύχτα» με δάνειο του ΟΕΚ, Γιάννη Ραγκούση, και τον Παύλο Πολάκη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Θέλει πολύ θράσος να βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, όταν έχει στα ψηφοδέλτιά του τον καταδικασμένο ομόφωνα και αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος Νίκο Παππά, τον mr Villa “των 2.000 τη νύχτα” με δάνειο του ΟΕΚ, κ. Ραγκούση, με επιστρεπτέες και με καταγγελίες για παρεμβάσεις ώστε να κουκουλωθεί υπόθεση ανασφάλιστης εργαζόμενης σε συγγενική επιχείρηση, και τον Παύλο Πολάκη, που μέσω προγραφών απειλούσε και στοχοποιούσε δημοσιογράφους, δικαστικούς και πολιτικούς, τον οποίο έλεγαν ότι θα αφήναν εκτός, αλλά δεν τόλμησαν! Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments