Αθλητισμός

Η Τσέλσι «χρυσώνει» τον Γκάβι για να τον πείσει να μετακομίσει στο Λονδίνο

Η Τσέλσι «χρυσώνει» τον Γκάβι για να τον πείσει να μετακομίσει στο Λονδίνο

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Η Τσέλσι θέλει να πυροδοτήσει μεταγραφική «βόμβα» το καλοκαίρι με την απόκτηση του Γκάβι από την Μπαρτσελόνα

Μόνο δεδομένο δεν είναι ότι ο Γκάβι θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αφού η όλη περιπέτεια με την υπόθεση του δελτίου του αυτή τη στιγμή του δίνει το δικαίωμα να αποχωρήσει από το σύλλογο το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Η Τσέλσι έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της για να κάνει δικό της τον 18χρονο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Diario AS, οι «μπλε» έχουν προγραμματίσει μια δεύτερη συνάντηση με τον παίκτη, ενώ στο ραντεβού θα είναι παρόντες κι οι γονείς του. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα ο Ιλκάι Γκουντογκάν της Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να γίνεται κάτοικος Καταλωνίας.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2026 με ρήτρα 1.000.000.000 ευρώ. Ωστόσο, η κόντρα Λίγκας-Μπαρτσελόνα συνεχίζεται… Ο Γκάβι, μπορεί να αγωνίζεται κανονικά με τους Καταλανούς, ωστόσο το πρόβλημα είναι άλλο: Μαζί με την επιστροφή του στο προηγούμενο συμβόλαιο, έρχεται σε ισχύ και μία ρήτρα που δίνει την δυνατότητα στον 18χρονο μέσο να φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς μάλιστα η Μπαρτσελόνα να αποκομίσει χρήματα. Κι αυτή την ευκαιρία η Τσέλσι δεν θα την αφήσει να φύγει μέσα από τα χέρια της.

Το σχέδιο της Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, οι Καταλανοί αναζητούν την φόρμουλα προκειμένου να κρατήσουν τον νεαρό Ισπανό και να μην τον χάσουν το καλοκαίρι. Προσπαθούν να βρουν το οικονομικό πλάνο, το οποίο θα ταιριάζει στο fair play της λίγκας.

Η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει λοιπόν να μειώσει το μπάτζετ της πρώτης ομάδας. Για παράδειγμα εάν ο Μπούσκετς παραμείνει στο Καμπ Νόου, τότε θα πρέπει να ανανεώσει με μικρότερο μισθό. Επιπλέον, ο Άλμπα θα αποχωρήσει εάν δεν συμφωνήσει στη μείωση των αποδοχών του.

Επιπλέον, μείωση θα γίνει στο μπάτζετ και του εταιρικού τμήματος των Καταλανών. Τέλος, επιλογή είναι και η πώληση του υπόλοιπου 24% των Barca Studios για 100.000.000 ευρώ.

Εάν καταφέρει να πιάσει το πλάνο, τότε θα μπορεί να προχωρήσει στην εγγραφή του Γκάβι, όπως και να επικυρώσει τις ανανεώσεις των Αραούχο, Σέρτζι Ρομπέρτο και Μάρκος Αλόνσο. Φυσικά, θα μπορεί να προχωρήσει και με τις μεταγραφές της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments