Αθλητισμός

Αποφάσισε ο Γιαννακόπουλος – Ο νέος κόουτς που παίρνει το μεγάλο μπάτζετ

Αποφάσισε ο Γιαννακόπουλος – Ο νέος κόουτς που παίρνει το μεγάλο μπάτζετ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ποιος θα κάτσει στον πάγκο και οι πρώτοι δύο Έλληνες που έρχονται στο ΟΑΚΑ. Ποιοι άλλοι έχουν κλείσει και το πρόβλημα με τη μεταγραφή του ψηλού. Στο Τριφύλλι ήδη σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα, που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα τελευταία δύο χρόνια

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε την τρέχουσα Ευρωλίγκα με μία πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Παρτίζαν, αλλά με μία ήττα ακόμη. Όχι ότι είχε σημασία, αλλά έτσι γράφτηκε το τέλος μίας ακόμη ανεπιτυχούς ευρωπαϊκής πορείας.

Του χρόνου τα πράγματα δεν θα είναι τα ίδια, κάλλιστα μπορεί να πει κάποιος ότι θα είναι τα ακριβώς αντίθετα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και ήδη προσπαθεί να οδηγήσει μεγάλα ονόματα στο ΟΑΚΑ. Ο Λούκα Βιλντόζα λέγεται ότι έχει ήδη κλείσει, ενώ γίνεται υπέρβαση, ώστε να ντυθεί στα «πράσινα» και ο Φακούντο Καμπάτσο.

Παράλληλα όλα δείχνουν ότι νέος προπονητής του εξάστερου θα είναι ο Εργκίν Αταμάν. Ο άνθρωπος, δηλαδή, που οδήγησε τις δύο προηγούμενες χρονιές σε ισάριθμες Ευρωλίγκες την Εφές. Είναι ένας πανέμπειρος προπονητής, που είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα και στον οποίο ο Γιαννακόπουλος δίνει ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ.

Αν ο Παναθηναϊκός έχει μία βάση για του χρόνου με Βιλντόζα, Καμπάτσο, Μπέικον και Παπαγιάννη, ο Αταμάν θα είναι ευτυχισμένος καθώς μάλιστα κι άλλοι σπουδαίοι παίκτες θα προστεθούν στο ρόστερ.

Εχει κλείσει επίσης και ο Μωραϊτης από το Περιστέρι, ενώ κλεισμένος πρέπει να θεω ρείται και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Εκεί, που θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να βρει σπουδαίο παίκτη ο Παναθηναϊκός θα είναι στην θέση «5», αν δεν καταστεί εφικτή η απόκτηση του Λεζόρ της Παρτίζαν. Μία μεταγραφή, που είναι πολύ δύσκολο να γίνει.

Σπουδαίοι σέντερ στην ευρωπαϊκή αγορά δεν φαίνεται να υπάρχουν, οπότε οι «πράσινοι» ίσως θα πρέπει να κοιτάξουν στο ΝΒΑ, όπου οι επιλογές είναι περισσότερες. Να ψάξουν εκεί για να βρουν ένα «βουνό» σαν τον Ντέιβις της Αρμάνι ή τον Μότλεϊ της Φενέρ.

Δεν υπάρχει, πάντως, ανησυχία στον Παναθηναϊκό, γιατί αυτή την φορά χρήματα υπάρχουν και είναι πολλά, όπως αποδεικνύεται με τις μέχρι τώρα κινήσεις.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ενθουσιασμένος με αυτά, που ακούει ότι σχηματίζονται και θα πάει να «εξαφανίσει» τα διαρκείας μόλις συμπληρωθεί το παζλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments