Αθλητισμός

Φέρνει και γκαρντ από Εφές στον ΠΑΟ ο Αταμάν

Φέρνει και γκαρντ από Εφές στον ΠΑΟ ο Αταμάν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Δύο σούπερ ονόματα για το Τριφύλλι που αλλάζει επίπεδο. Ο Τούρκος προπονητής πολύ σύντομα θα αναλάνει και επίσημα τους Πράσινους και ήδη σχεδιάζει το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ποιον παίκτη θα ήθελε να πάρει από την Τουρκία και η ιδανική επιλογή από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα

Ο Εργκίν Αταμάν σιγά σιγά μετράει αντίστροφα για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, που θα είναι ο Παναθηναϊκός. Ο πετυχημένος Τούρκος προπονητής είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Πράσινους και μόνο απίστευτα πράγματα θα μπορέσουν να χαλάσουν αυτή την συνεργασία.

Ο Παναθηναϊκός περνάει και πάλι στο επόμενο επίπεδο, γνωρίζοντας βέβαια ότι δεν φτάνει μόνο ένας μεγάλος προπονητής για να τα καταφέρει. Χρειάζονται και παίκτες. Σπουδαίοι παίκτες. Για αυτό άλλωστε και έχει γίνει η κίνηση με τον Βιλντόζα, για αυτό και προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση με τον Καμπάτσο, αλλά και με τον Λεζόρ της Παρτίζαν.

Ακούγεται πολύ ότι ο Αταμάν θα φέρει μαζί του και κάποιον παίκτη από την Εφές και όλοι οι Παναθηναϊκοί αυτόν, που θέλουν, είναι ο Ελάιζα Μπράιαντ. Ενας γκαρντ για όλες τις δουλειές. Και για άμυνα και για σκοράρισμα και πολύ καλός χαρακτήρας και έμπειρος, έχοντας αγωνιστεί για χρόνια στην Ευρωλίγκα.

Αν μπορέσει να πάρει έναν τέτοιο παίκτη ο εξάστερος θα είναι πραγματικά τεράστια υπόθεση καθώς πρόκειται για παίκτη, που είναι φτιαγμένος για μεγάλες ομάδες. Επίσης ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί και έναν πολύ καλό ψηλό. Ο βασικός στόχος του, όπως αναφέραμε, είναι ο Λεζόρ της Παρτίζαν, αλλά επειδή η απόκτησή του δεν είναι εύκολη, το ενδιαφέρον στρέφεται και αλλού.

Το όνομα του Ταρίκ Μπλακ δεν έχει πέσει (τουλάχιστον ακόμα) στο «τραπέζι» του Παναθηναϊκού, αλλά ο Αμερικάνος σέντερ του Ολυμπιακού μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος από καμία ομάδα της Ευρωλίγκας με τις εμφανίσεις, που κάνει. Πέρυσι ήταν στα αζήτητα παίζοντας στην Μπαχτσεσεχίρ της Τουρκίας. Φέτος, όμως, ο Μπαρτζώκας τον έχει ανεβάσει πολύ αγωνιστικά και μαζί ανέβασε και την αγοραστική του αξία.

Ο Μπλακ μάλιστα είναι καλύτερος του Μπολομπόι, που στοιχίζει στην ομάδα του Πειραιά περίπου τα τριπλάσια χρήματα (σε σχέση με τον Μπλακ).

Το καλοκαίρι, όπως και να έχει, θα είναι πολύ «καυτό» για τον Παναθηναϊκό, αν και το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουλίου θέλει να έχει φτιάξει το ρόστερ του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments