Focus

Miranda Kerr: Το αγγελάκι με το αθώο βλέμμα

Miranda Kerr: Το αγγελάκι με το αθώο βλέμμα

Πηγή Φωτογραφίας: Fashion Gone Rogue

Miranda Kerr: Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για τα 40 χρόνια του μοντέλου από την Αυστραλία.

Η Miranda Kerr είχε ανακηρυχθεί πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη από το βρετανικό Esquire το 2013 με τον υπότιτλο του άρθρου να τονίζει: “Θεϊκό πρόσωπο, αγγελικό κορμί”. Πραγματικά, η Kerr που σήμερα κλείνει 40 χρόνια μίας ζωής γεμάτης φωτογραφήσεις και παρουσίες στα μεγαλύτερα ντεφιλέ μόδας, θα μπορούσε εύκολα να αποτελεί την πρώτη ύλη για το εμβληματικό μυθιστόρημα Λολίτα (εκδ. Πατάκη) του Vladimir Nabokov. Γιατί μπορεί να μπήκε πλέον στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της, το πρόσωπό της όμως παραμένει εκτός από πανέμορφο και σχεδόν εφηβικό – εκπέμποντας μία συγκλονιστική αθωότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda Kerr (@mirandakerr_______)

Τι είναι όμως εκείνο που κάνει τόσο αγαπητό την αυστραλή καλλονή τόσο στο γυναικείο όσο και το αντρικό κοινό; Το τέλειο σώμα της, η τρομερή άνεση που δείχνει στον φακό και το αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά (που μέχρι να εμφανιστεί η Gigi Hadid ήταν με διαφορά το πιο “γλυκά” χαρακτηριστικά στο σύμπαν της μόδας) είναι τα μεγάλα της όπλα.

Όσο για τους λόγους που τοποθετούν το διάσημο πρώην “αγγελάκι” της Victori’as Secret ανάμεσα στις σύγχρονες Woman We Love; Το φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί μέσα από τις σελίδες των περιοδικών Esquire και Harper’s Bazaar αλλά και μέσα από το Instagram μιλάει από μόνο του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments