Αθλητισμός

“Οργασμός” εξελίξεων στο λιμάνι: “παίζει” του Τζόρτζεβιτς!

“Οργασμός” εξελίξεων στο λιμάνι: “παίζει” του Τζόρτζεβιτς!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Επιστροφή Τζόρτζεβιτς

*Υπάρχουν σκέψεις στον Ολυμπιακό για την αξιοποίηση του Μαντί Καμαρά και του Φιλίπ Ζινκερνάγκελ, οι οποίοι αγωνίζονται ως δανεικοί στη Ρόμα και τη Σταντάρ Λιέγης αντίστοιχα και θα επιστρέψουν στον Ρέντη τον Ιούνιο. Στην Πλατεία Αλεξάνδρας θεωρούν ότι οι δύο παίκτες μπορούν να προσφέρουν στην πειραική ομάδα, καθώς διαθέτουν ποιότητα και γνωρίζουν τη φιλοσοφία και τα αποδυτήρια. (LIVESPORT)

*Είναι δεδομένο ότι όταν κυκλοφορεί πλέον η πληροφορία (και δεν διαψεύδεται κι όλας) ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα προχωρήσει σε αλλαγές σε επίπεδο στελεχών και ανθρώπων που έχουν καθημερινή τριβή στο ποδοσφαιρικό τμήμα στον Ρέντη, θα αρχίσπυν να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για ανθρώπους που ενδεχομένως να πιάσουν δουλειά στον νέο Ολυμπιακό. Όπως πριν από τρεις μήνες, έτσι και τώρα το όνομα του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς κυκλοφορεί ως σενάριο, ότι μπορεί να αναλάβει κάποιο πόστο, δίχως να διευκρινίζεται ακριβώς ο ρόλος. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε αυτή τη στιγμή, ότι κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Το καταθέτουμε ως σενάριο που κυκλοφορεί και… βλέπουμε αν θα έχει βάση. (ΦΩΣ)

*Το θέμα του Γιαν Εμβιλά παραμένει ακόμα ανοιχτό. Υπήρχε μια πληροφορία που ήθελε τον Γάλλο να έχει στα χέρια του μία προσφορά από πλευράς Ολυμπιακού (ή τουλάχιστον μια ενημέρωση για το συμβόλαιο που σκοπεύει να του προσφέρει), αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια κινητικότητα για να λήξει το θέμα της παραμονής του, είτε έτσι είτε αλλιώς. Αφού ολοκληρωθεί η σεζόν, τότε θα ξεκαθαρίσει και η περίπτωση του Εμβιλά. Μετά τις 15 Μαΐου λοιπόν αναμένονται εξελίξεις με τον Γάλλο άσο, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που έβγαλαν προσωπικότητα σε μεγάλη διάρκεια μέσα στη σεζόν και κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν κατέθεσε την ψυχή του. Ήταν από τους παίκτες που είχε ηγετική παρουσία και στα αποδυτήρια. (ΦΩΣ)

*Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει στόπερ και ίσως όχι μόνο έναν. Το συμβόλαιο του Παπασταθόπουλου δύσκολα θα ανανεωθεί ενώ αποφάσεις θα ληθφούν και για τους υπόλοιπους. Ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρει ο νέος προπονητής, ο οποίος άλλωστε είναι εκείνος που θα αξιολογήσει το ρόστερ. (SPORTDAY)

*Ο Ανιγκό πήρε σχεδόν όλους τους παίκτες στην αποστολή, όχι όμως τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έμεινε σε ένα ακόμη παιχνίδι εκτός πλάνων. Φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη πλέον, καθώς ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι εξτρέμ, δεν έχει βοηθήσει όσο περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά και βάσει του μεγάλου συμβολαίου που έχει κι όλα δείχνουν ότι θα είναι ένας από τους παίκτες που θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι. Οι αλλαγές θα είναι αρκετές και θα συνεχίσουν όσοι μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. (SPORTDAY)

*Στον Ολυμπιακό πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση κάποιων παικτών λόγω και του προχωρημένου της ηλικίας τους. Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Παπασταθόπουλος, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά. Ωστόσο, για τον Γάλλο, λόγω του πάθους του και της επιδραστικής του παρουσίας στην ομάδα – ακόμη κι αν δεν αγωνίζεται – σε συνδυασμό με τις παραστάσεις του σε υψηλότερο επίπεδο, αναμένεται να μείνει στο Λιμάνι, αναλαμβάνοντας ειδικό πόστο προκειμένου να βοηθήσει σε όλη αυτή τη διαδικασία. (ΕΦ.ΣΥΝ)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments