Αθλητισμός

Φέρνει NBAer ο Αταμάν – Αποφασίζει για Τόμας, Γκριγκόνις

Φέρνει NBAer ο Αταμάν – Αποφασίζει για Τόμας, Γκριγκόνις

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Τα επεισόδια στη Μαδρίτη, χαλάνε τα σχέδια του Τριφυλλιού. Οι Πράσινοι έχουν ήδη κλείσει τρεις παίκτες για τη νέα σεζόν, όμως τα νέα για τον μεγάλο τους στόχο δεν είναι ευχάριστα. Ποιες οι εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα, η στροφή στην Αμερική, τα πρώτα ονόματα και οι αλλαγές στο φετινό ρόστερ

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ντουέιν Μπέικον και αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο, αφού τα παραπτώματα του Αμερικάνου ήταν πολλά. Το σχοινί δεν άντεξε, έσπασε και έτσι οι Πράσινοι θα τελειώσουν την σεζόν με 5 Αμερικάνους. Θα μπορούσαν να είχαν τον Ουόλτερς στο ρόστερ τους, αλλά πριν από το ξεκίνημα των πλέι-οφ αποφάσισαν να τον αφήσουν εκτός. Ούτως ή άλλως ρίσκο θα είχε η απόφασή τους. Αν επέλεγαν τον Μπέικον, θα είχαν το θέμα με την συμπεριφορά του, που έσκασε τελικά. Αν επέλεγαν τον Ουόλτερς, θα είχαν τον φόβο τραυματισμού, αφού ο Αμερικάνος γκαρντ χτυπάει κάθε λίγο και λιγάκι.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, πάντως, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει πολύ την επόμενη χρονιά, γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητές του να πάρει πρωτάθλημα φέτος είναι λίγες. Ακόμη και που χθες η Φενέρ έδειξε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι άτρωτος.

Οι Πράσινοι φέρονται να έχουν κλείσει ήδη τους Βιλντόζα, Κώστα Αντετοκούνμπο και Μωραΐτη και πάνε για την συνέχεια.  Ο Φακούντο Καμπάτσο, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ρεάλ, πολύ δύσκολα δεν θα επιστρέψει στην ομάδα της Μαδρίτης. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι έχει κλείσει ήδη.

Ο εξάστερος έχει έντονα το μυαλό του για την θέση του πλέι-μέικερ στο ΝΒΑ, αφού στην Ευρώπη, πλην του Καμπάτσο δεν υπάρχει κάποια άλλη περίπτωση, που να κάνει κλικ.

Ο 33χρονος Κέμπα Ουόκερ έχει προταθεί, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει έναν γκαρντ σε πιο καλή ηλικία και κυρίως παιγμένο τελευταίως. Ο Ουόκερ έπαιξε φέτος μόλις 9 παιχνίδια με τους Ντάλας Μάβερικς.

Ενας παίκτης π.χ. σαν τον Ααρον Χολιντέι των Ατλάντα Χοκς θα ήταν μία αξιόλογη επιλογή για τον Εργκίν Αταμάν, που έχει το μυαλό του στην Εφές, αλλά και στον Παναθηναϊκό, τον οποίο θα κοουτσάρει την επόμενη χρονιά.

Επίσης, το όνομα του Ροντρίγκ Μπομπουά είναι ένα από αυτά, που δεν μπορούν να αποκλειστούν για τους «πράσινους». Είναι ένας πολύ έμπειρος και ποιοτικός σούτινγκ-γκαρντ, που τον έχει χρόνια μαζί του ο Αταμάν και ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Σε αυτές τις θέσεις ο Παναθηναϊκός έχει τον Τόμας και τον Γκριγκόνις (με συμβόλαιο, δηλαδή, και για του χρόνου), αλλά ο Αταμάν είναι εκείνος, που θα αποφασίσει για όλα, οπότε και αυτό το θέμα είναι ανοιχτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments