Πολιτική

Πλεύρης: Τραυματίστηκε στο μάτι ο υπουργός Υγείας μετά την επίθεση που δέχθηκε

Πλεύρης: Τραυματίστηκε στο μάτι ο υπουργός Υγείας μετά την επίθεση που δέχθηκε

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες και ο Θάνος Πλεύρης αποχώρησε από το νοσοκομείο

Ελαφρύ τραυματισμό στο αριστερό μάτι υπέστη ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρηςμετά την επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα το μεσημέρι της Κυριακής. Ο υπουργός Υγείας προσήλθε στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Λαϊκού Νοσοκομείου, και στην οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.

Το ανακοινωθέν του Λαϊκού Νοσοκομείου

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α ’’ΛΑÏΚΟ’’, κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.

»Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού. Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.

»Ο Αν. Διοικητής Παπαδάκης Δημήτριος , Ο Διοικητής Ροΐδης Θεοφάνης, Η Δ/ρια της Οφθ/κής Κλινικής Μίχα Μαρία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments