Ζώδια

Τρία Ζώδια Πρέπει Να Ετοιμαστούν Για Έναν Σκληρό Μάιο

Τρία Ζώδια Πρέπει Να Ετοιμαστούν Για Έναν Σκληρό Μάιο
Ο Μάιος 2023 είναι ένας δύσκολος μήνας για τρία ζώδια στην αστρολογία.

Ο Μάιος 2023 είναι ένας δύσκολος μήνας για τρία ζώδια στην αστρολογία.

Υπάρχουν μερικά χτυπήματα στο δρόμο, που έρχονται τον Μάιο του 2023 και ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως θα βιώσουν πιο έντονα.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Μάιος θα είναι ένα τεράστιο χάος , αλλά για τον Καρκίνο, τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω, οι προκλήσεις θα είναι προφανείς.

1. Καρκίνος Αν και το να είσαι υπερβολικά ευαίσθητος δεν πρόκειται να εξυπηρετήσει τους σκοπούς σου αυτόν τον μήνα, Καρκίνε, μπορεί να καταφύγεις στα δράματα, πιστεύοντας ότι θα λειτουργήσουν για σένα. Αυτό σημαίνει οτι θα είστε πεισματάρηδες μπροστά σε μια πρόκληση που απαιτεί δράση ή θα απομακρύνετε τον εαυτό σας σκόπιμα από μια ευθύνη που απαιτεί την παρουσία σας.

2. Σκορπιός

Ο Δίας σε δύστροπη όψη με τον Πλούτωνα θα σας κάνει να σκέφτεστε τα χειρότερα για τον εαυτό σας, καθώς φαίνεται να έχετε ξεθάψει κάποια παλιά πληγή και τώρα το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε είναι πώς τη δημιουργήσατε. Πώς κάνατε αυτό το τρομερό πράγμα, και πώς πρέπει να πληρώσετε για το λάθος σας. Συνήθως δεν σας αρέσει να κατηγορείτε τον εαυτό σας για τίποτα, αλλά η ενοχή φαίνεται να κυριαρχεί τις πρώτες δύο εβδομάδες του Μαΐου. Το αποτέλεσμα είναι ότι διαλύεται μετά από λίγο, ειδικά όταν ο Ερμής γυρίζει σε ευθεία στις 14.

Ιδιαίτερα ενοχλητικό γεγονός θα είναι η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και μπορεί να είστε τόσο απογοητευμένοι που θα νιώθετε ότι δεν αξίζετε να ονειρεύεστε κάτι όμορφο. Θα αυτοσαμποτάρετε όλο τον μήνα και θα παρακάμψετε μεγάλες ευκαιρίες για να θεραπεύσετε τις πληγές σας. Σταματήστε, πάρτε μια ανάσα και καταλάβετε ότι βλέπετε τον εαυτό σας ανίκανο ενώ δεν είστε κάτι τέτοιο. Σταμάτα να υποτιμάς τον εαυτό σου, Σκορπιέ.

3. Αιγόκερως Αυτό που σας ενοχλεί περισσότερο τον Μάιο είναι ότι όλοι γύρω σας φαίνονται τόσο ανέμελοι και χαρούμενοι, ενώ εσείς, νιώθετε απογοητευμένοι για την ερωτική σας ζωή. Έχετε την ευκαιρία να θεραπεύσετε τη ζωή σας κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, Αιγόκερε, οι πολλές διελεύσεις της Αφροδίτης φαίνεται να σας υπενθυμίζουν συνεχώς ότι δεν έχετε καταφέρει αυτά που οραματιστήκατε για τον εαυτό σας..

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments