Αθλητισμός

Επίθεση από χούλιγκαν στον Σβεντ!

Επίθεση από χούλιγκαν στον Σβεντ!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Μόσχα καθώς ο Αλεξέι Σβεντ δέχθηκε επίθεση από χούλιγκαν με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο!

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Αλεξέι Σβεντ δέχθηκε επίθεση από χούλιγκαν το βράδυ της Δευτέρας (1/5) και δη την ώρα που είχε πάει να δειπνήσει σε εστιατόριο μετά την οδυνηρή ήττα της ομάδας του από την Λοκομοτίβ Κουμπάν η οποία στερεί από την ομάδα του στρατού να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην VTB League.

Στην εν λόγω ενημέρωση η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο παίκτης της ομάδας μας, Αλεξέι Σβεντ, υπέστη επίθεση από χούλιγκαν χθες το βράδυ στην έξοδό του σ’ ένα από τα εστιατόρια της Μόσχας. Ο μπασκετμπολίστας υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι από πτώση και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ο παίκτης επικοινώνησε με την αστυνομία για να διερευνήσει το περιστατικό.

Λόγω του τραυματισμού, ο Σβεντ δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στους επόμενους αγώνες της ομάδας.

Ευχόμαστε στον Αλεξέι ταχεία ανάρρωση!»

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Λοκομοτίβ Κουμπάν 100-103: Blackjack με Οκάρο Γουάιτ και ιστορικός αποκλεισμός

Η Λοκομοτίβ Κουμπαν απέκλεισε με «διπλό» στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ στο Game 7 των ημιτελικών της VTB League και περιμένει πλέον Ούνικς ή Ζενίτ για τον τίλτο. Η τρομερή σειρά μεταξύ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Λοκομοτίβ Κουμπάν έπρεπε να κριθεί με θρίλερ στο Game 7. Η Λόκο πέτυχε μεγάλη νίκη με 100-103 στην παράταση και άφησε για πρώτη φορά στην ιστορία της VTB League την ΤΣΣΚΑ εκτός των τελικών.

Ο Οκάρο Γουάιτ με 4 δικούς του πόντους έδωσε προβάδισμα στην Λοκομοτίβ λίγο πριν το φινάλε, όμως η ΤΣΣΚΑ έκλεψε μία μπάλα και ισοφάρισε σε 85-85, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση. Εκεί όπου ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν ξανά καθοριστικός και με 21 πόντους (6/10 2π., 1/2 3π.), 8 ριμπάουντ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Ο Μπάρφορντ ακολούθησε με 17 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ο Αλεξέι Σβεντ ήταν πρώτος σκόρερ με 22 (6/10 2π., 2/9 3π.) και 13 ασίστ, την ώρα που ο Μουρ πέτυχε άλλους 17 και ο Μιλουτίνοφ 11 με 5 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 22-25, 47-39, 68-60, 85-85 κ.δ., 100-103

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments