Lifestyle

Βανέσα Αδαμοπούλου: Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν «μπαμπάδες του Σαββατοκύριακου», δεν τους αξίζει

Βανέσα Αδαμοπούλου: Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν «μπαμπάδες του Σαββατοκύριακου», δεν τους αξίζει

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Είμαι υπέρ τα παιδιά να περνούν τον ίδιο χρόνο με τους γονείς» συμπλήρωσε

Η Βανέσα Αδαμοπούλου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη ζωή μετά τον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση, τη συνεπιμέλεια του παιδιού τους, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» κι αρχικά, δήλωσε: «Μετά από έναν χωρισμό, πάμε παρακάτω τη ζωή μας. Η ζωή σε πάει από μόνη της παρακάτω. Ο Ιάσονας είναι μια χαρά, γιατί οι γονείς του είναι μια χαρά. Δεν υπάρχει διαζύγιο μεταξύ μας, γιατί δεν υπήρχε γάμος. Είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης».

«Έχουμε τη συνεπιμέλεια του παιδιού, αλλά όχι με τον ακριβή όρο. Ως μητέρα, είμαι υπέρ τα παιδιά να περνούν τον ίδιο χρόνο με τους γονείς και να μην υπάρχουν μπαμπάδες του σαββατοκύριακου, γιατί δεν τους αξίζει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της, είπε: «Η στενοχώρια και τα σκοτάδια που πέρασα είναι αυτά που με οδήγησαν στο φως».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Κάλυψη οικονομίας, αγορών και επιχειρήσεων. Οικονομικός δημοσιογράφος με εμπειρία σε digital media και ανάλυση οικονομικής – πολιτικής επικαιρότητας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο