Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τιμωρήθηκε με διπλό πρόστιμο για όσα συνέβησαν σε Πανθεσσαλικό Στάδιο και Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Τιμωρήθηκε με διπλό πρόστιμο για όσα συνέβησαν σε Πανθεσσαλικό Στάδιο και Λεωφόρο

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο τιμώρησε όλες σχεδόν τις ΠΑΕ της Super League που είχαν κληθεί σε απολογία για τους αγώνες της 6ης και της 7ης αγωνιστικής των Playoff και των Playout του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να πληρώσει 20.000 ευρώ για το εκτός έδρας ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο τιμώρησε τους “πράσινους” με ακόμη 16.000 ευρώ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 18.500 ευρώ για το παιχνίδι με τον Άρη. Η ΑΕΚ πήρε ποινή 17.500 ευρώ για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 9.000 ευρώ για τον αγώνα με τον Βόλο και ο Άρης με 7.000 ευρώ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Σχετικά με τα παιχνίδια των Playout ο Ιωνικός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 11.000 ευρώ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός με 9.000 ευρώ για το ματς με τον Λεβαδειακό. Παράλληλα, για την ίδια αναμέτρηση, ο εκπρόσωπος των Βοιωτών Λ. Μπαλόκας κρίθηκε πειθαρχικά και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 15 ημέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments