Focus

Arnold Schwarzenegger: Όσα δήλωσε για τον πόνο που προξένησε στην πρώην σύζυγό του, Maria Shriver

Arnold Schwarzenegger: Όσα δήλωσε για τον πόνο που προξένησε στην πρώην σύζυγό του, Maria Shriver

Πηγή Φωτογραφίας: starnetworth.com

Arnold Schwarzenegger: Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το trailer για το νέο του ντοκιμαντέρ ονόματι "Arnold", στο οποίο αναφέρεται στις δυσκολίες που βίωσε και τον πόνο που προξένησε στην οικογένειά του.

Η ζωή του Arnold Schwarzenegger είναι άκρως εντυπωσιακή, καθώς από πρωταθλητής στο bodybuilding, άλλαξε την καριέρα του και κυνήγησε την υποκριτική στο Hollywood, ενώ αφού κατέκτησε ένα A-list status κατάφερε να γίνει κυβερνήτης της Καλιφόρνιας. Ωστόσο, η ιστορία του έχει συνδεθεί άρρηκτα με το σκάνδαλο στην προσωπική του ζωή, όταν έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός είχε συνάψει παράνομη σχέση με την οικιακή βοηθό, πίσω από την πλάτη της συζύγου του, Maria Shriver, αποκτώντας μάλιστα μαζί της ένα παιδί. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το trailer για το νέο του ντοκιμαντέρ ονόματι “Arnold”, στο οποίο αναφέρεται στις δυσκολίες που βίωσε και τον πόνο που προξένησε στην οικογένειά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Όπως βλέπουμε στα στιγμιότυπα του trailer, ο Schwarzenegger αναφέρεται στο δυσάρεστο περιστατικό, αποκαλύπτοντας πως “ο κόσμος θα θυμάται τις επιτυχίες μου και θα θυμάται επίσης εκείνες τις αποτυχίες. Ήταν πολύ σκληρό για τον γάμο μου, τη σχέση μου με τα παιδιά μου. Έχω προκαλέσει αρκετό πόνο στην οικογένειά μου και θα πρέπει να ζήσω με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου”. Όπως προαναφέρθηκε, ο ηθοποιός διατηρούσε κρυφή σχέση για 15 χρόνια με τη Mildred Baena, η οποία έφερε στον κόσμο τον Joseph, που γεννήθηκε με πέντε ημέρες διαφορά από το 40 παιδί του Schwarzenegger με τη Shriver, τον 25χρονο Christopher.

Η αποκάλυψη έγινε όταν ο Baena ήταν 7-8 ετών και αφού ο ίδιος ο ηθοποιός είχε αρχίσει να παρατηρεί πως ο μικρός τού έμοιαζε πολύ. Από τότε, ο Schwarzenegger ανέλαβε τα έξοδά του και μέχρι σήμερα δεν τον ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιδιά του. Ο χωρισμός ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι έλαβε χώρα όταν ο ηθοποιός αποσύρθηκε από τη θέση του κυβερνήτη, όπου η Shriver ζήτησε διαζύγιο.

Το ντοκιμαντέρ που χωρίζεται σε 3 μέρη και πρόκειται να επικεντρωθεί στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του Schwarzenegger, θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου στο Netflix.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments