Αθλητισμός

Οι Φινλανδοί εμπλέκουν τον Ολυμπιακό στην υπόθεση του Τεέμου Πούκι

Οι Φινλανδοί εμπλέκουν τον Ολυμπιακό στην υπόθεση του Τεέμου Πούκι

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο

Με τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να πλησιάζει σιγά σιγά, τα πρώτα ονόματα κάνουν την εμφάνισή τους για τον Ολυμπιακό

Με τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να πλησιάζει σιγά σιγά, τα πρώτα ονόματα κάνουν την εμφάνισή τους για τον Ολυμπιακό. Ενας παίκτης που έχει ακουστεί πολλάκις για τις ελληνικές ομάδες είναι ο Τεέμου Πούκι. Ο έμπειρος επιθετικός μένει ελεύθερος από τη Νόριτς και οι Φινλανδοί βάζουν τους «ερυθρολεύκους» στο κόλπο για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα στη χώρα της Σκανδιναβίας αναφέρουν πως ο 33χρονος άσος βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, εκτιμούν πως σύντομα θα χτυπήσει και την… πόρτα του Φινλανδού ποδοσφαιριστή.

Εμπειρος και με μπόλικες παραστάσεις ο Τεέμου Πούκι, εβγαλε το… ψωμί του στη Νόριτς τα τελευταία χρόνια. Από το 2018 βρίσκεται στα «καναρίνια», αλλά έφτασε η στιγμή που οι δρόμοι των δυο πλευρών χωρίζουν.

Σε 210 ματς με τη φανέλα της Νόριτς μέτρησε 88 γκολ και 29 ασίστ, ενώ έχει περάσει και από τις Σάλκε, Σέλτικ, Μπρόντμπι. Την εφετινή σεζόν, το κοντέρ με την ομάδα της Championship κατέγραψε 10 γκολ και 8 ασίστ σε 43 αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το όνομα του Πούκι «έπαιξε» για τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι, με την υπόθεση να μην προχωρά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments