Αθλητισμός

Η ΑΕΚ το 2023 δεν έχει καμία σχέση με το 2018

Η ΑΕΚ το 2023 δεν έχει καμία σχέση με το 2018

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η ΑΕΚ θέλει να πετύχει το νταμπλ

Έναν βαθμό χρειάζεται αύριο η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Βόλο για να κατακτήσει και μαθηματικά το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Εχουμε δει πολλά στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο ειδικότερα, αλλά το να κάνει διπλό η ομάδα της Μαγνησίας στην κατάμεστη «Opap Arena» και να στερήσει τον τίτλο από την Ένωση, αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Από το βράδυ της Δευτέρας και τη νίκη επί του Άρη, οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάζονται για φιέστα ενώ στη συνέχεια οι πανηγυρισμοί θα πρέπει να κοπάσουν καθώς η σεζόν δεν τελειώνει εκεί. Υπάρχει και ο τελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που της έχει στερήσει τρία τρόπαια στη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια.

Η ΑΕΚ θέλει να πετύχει το νταμπλ, το πρώτο της από το 1978. Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει δηλαδή το 2018 όταν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, «ξέχασε» να κατέβει στον τελικό με τον ΠΑΟΚ και έχασε με κάτω τα χέρια από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Εκείνη η χρονιά είναι το απόλυτο αντιπαράδειγμα για την Ένωση. Ο οδηγός για όσα δεν πρέπει να κάνει φέτος. Όχι μόνο όσον αφορά στη μετάβαση από τους πανηγυρισμούς του πρωταθλήματος στον τελικό του Κυπέλλου ΄συμφωνα με το top.10

Αυτό είναι το προφανές και η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα εγγυάται πως η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί έτοιμη και σε εκείνο το ματς. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πάρει το Κύπελλο. Δύο ομάδες παίζουν και η έκβαση ενός αγώνα εξαρτάται και από τον αντίπαλο. Ο Aργεντινός τεχνικός ωστόσο, σε όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στο τιμόνι της ΑΕΚ, έχει δείξει πως ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments