Lifestyle

Βανδή: «Έφτασα πολύ κοντά στη Eurovision… από θυμό και νεύρα!»

Βανδή: «Έφτασα πολύ κοντά στη Eurovision… από θυμό και νεύρα!»
Η τραγουδίστρια περιέγραψε ότι όταν ήταν η Έλενα Παπαρίζου στη Eurovision σκέφτηκε να πάει γιατί φοβόταν ότι δεν θα ψηφιστεί το ελληνικό κομμάτι. Τελικά η Ελλάδα κέρδισε και η τραγουδίστρια το ξεπέρασε.

Η Δέσποινα Βανδή έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο της συζήτησης όσον αφορά τον διαγωνισμό της Eurovision και τον λόγο για τον οποίο δεν την είδαμε ποτέ να μας εκπροσωπεί στην Ευρώπη.

Στην ειδική βραδιά αφιερωμένη στη Eurovision που διοργάνωσε ο Νίκος Κοκλώνης για το J2US, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για άλλη μια φορά επί του θέματος, αποκαλύπτοντας μία ενδιαφέρουσα ιστορία από το παρασκήνιο πίσω στο μακρινό 2005.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

«Η Eurovision είναι για τα νέα παιδιά, για να πηγαίνουν και να δείχνουν τις ικανότητες που έχουν. Έχω δεχθεί πρόταση πολλάκις και έφτασα πάρα πολύ κοντά στο να πάω», ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Θα σας πω εν τάχει αυτή την ιστορία. Είμαι στη Θεσσαλονίκη, έχει τραγουδήσει η Έλενα το 2005, έχω ξετρελαθεί και θεωρούσα δεδομένο ότι είναι νικήτρια. Στην αρχή όμως η Έλενα δεν ψηφιζόταν από τον κόσμο. Θυμάμαι δούλευα, η Μελίνα ήταν μωρό στην κούνια και έπρεπε να φύγω να πάω στο μαγαζί που τραγουδούσα», περιγράφει η Δέσποινα Βανδή.

«Ήμουν στο αυτοκίνητο, είχα τρελαθεί και σε όλη τη διαδρομή μέχρι το μαγαζί σκεφτόμουν: ε όχι ρε, δεν ψηφίζετε την Παπαρίζου, τώρα θα δείτε τι θα σας κάνω, θα έρθω του χρόνου. Είχα θυμώσει πάρα πολύ», προσθέτει η τραγουδίστρια.

«Φτάνω στο μαγαζί και μου είπαν ότι η Έλενα είχε εκσφενδονιστεί στην πρώτη θέση, εκεί που άξιζε να είναι. Ήταν η πιο κοντινή φάση που έφτασα ποτέ με τη Eurovision, από θυμό που δεν ψήφιζαν την Έλενα», κατέληξε στην περιγραφή της η Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments