Γιάννης Βογιατζής: Ο ταλαντούχος τραγουδιστής βραβεύτηκε δύο φορές με το 1ο βραβείο στο Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης, το 1963 με το τραγούδι «Πέταξε ένα πουλί» και το 1970 με το τραγούδι «Αδέρφια μου αλήτες πουλιά»
Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή, ο οποίος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής βραβεύτηκε δύο φορές με το 1ο βραβείο στο Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης, το 1963 με το τραγούδι «Πέταξε ένα πουλί» και το 1970 με το τραγούδι «Αδέρφια μου αλήτες πουλιά». Ωστόσο κάποια από τα τραγούδια που ερμήνευσε με την ξεχωριστή φωνή του που θύμιζε αηδόνι αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό.
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό.
Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.
Το τελευταίο χειροκρότημα στη Μαίρη Λίντα – Συγκίνηση στο εκκλησάκι του Γηροκομείου Αθηνών
Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα Παρασκευή 24/7 συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και απλός κόσμος στη σπουδαία ερμηνεύτρια Μαίρη Λίντα, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 91 ετών.
Νέες ταυτότητες: Δόθηκε νέα παράταση για κλείσιμο ραντεβού - Τι θα αλλάξει από 3 Αυγούστου
Ήδη εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες έχουν προχωρήσει στην έκδοση νέων αστυνομικών ταυτοτήτων, ωστόσο πολλοί είναι κι εκείνοι που ακόμα δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν διαθέσιμο ηλεκτρονικό ραντεβού