Lifestyle

Ηρώ Λεχουρίτη: «Η Θεοδωρίδου ήρθε στο μαιευτήριο & μου ζήτησε να δουλέψουμε μαζί»

Ηρώ Λεχουρίτη: «Η Θεοδωρίδου ήρθε στο μαιευτήριο & μου ζήτησε να δουλέψουμε μαζί»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ηρώ Λεχουρίτη: «Έχω δουλέψει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, Ήταν μία από τις καλύτερες συνεργασίες της ζωής μου.»

Για τη συμμετοχή της στο «J2US», τη συνεργασία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά και τη μητρότητα μίλησε η τραγουδίστρια Ηρώ Λεχουρίτη.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, μιλώντας στον Alpha, είπε αρχικά ότι «το Just ήταν μία εμπειρία καινούρια. Ήταν μία ωραία ευκαιρία να επανέλθω. Δεν μετάνιωσα καθόλου. Μπήκα σε μία άλλη κατηγορία, που είναι ένα πάρτι».

View this post on Instagram

A post shared by Ηρω Λεχουριτη (@iro_lechouiti)

Για τη συνεργασία της με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε με τα καλύτερα λόγια και τόνισε ότι ήταν μία από τις καλύτερες της ζωής της. «Έχω δουλέψει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Φοβερή εμπειρία. Με βρήκε στο μαιευτήριο με μια τεράστια σακούλα, είχε μέσα ένα πορτ-μπεμπέ. Θέλω να δουλέψουμε μαζί. Ξεκίνησε μία συνεργασία 15 ημέρες αφότου είχα γεννήσει. Ήταν μία από τις καλύτερες συνεργασίες της ζωής μου.»

Σε ό,τι αφορά τον γιο της και την απόφαση να τον μεγαλώσει μόνη της ανέφερε: «Η μητρότητα ήταν ένας από τους λόγους που τραβήχτηκα λίγο πίσω. Ο γιος μου έχει περάσει πολλά μαζί μου. Σήμερα που είναι 19 ετών βλέπω μπροστά μου αυτό που ήθελα να είναι. Ήταν απόφαση ζωής να τον μεγαλώσω μόνη μου. Δεν με ένοιαζε τι θα πει ο κόσμος. Προσπάθησα να το περάσω όσο πιο ήσυχα γινόταν.»

Τέλος, για τη μουσική της πορεία σημείωσε: «Έχω γράψει σχεδόν 200 τραγούδια και έχουν ακουστεί περίπου 15-20 τραγούδια από αυτά.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments