Lifestyle

Μαριαγάπη Ξυπολιά για την απώλεια βάρους: «Μου κόπηκε η περίοδος»

Μαριαγάπη Ξυπολιά για την απώλεια βάρους: «Μου κόπηκε η περίοδος»

Πηγή Φωτογραφίας: Star.gr

«Έχω περάσει από το στάδιο του να με ενδιαφέρει πάρα πολύ πώς θα βγω στην παραλία» δήλωσε το μοντέλο

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά μίλησε για την απώλεια βάρους της και τις ιδιαίτερα απαιτητικές δίαιτες που έχει κατά καιρούς ακολουθήσει, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας».

View this post on Instagram

A post shared by M O O N C H I L D 🌙 (@mariagapi)

Συγκεκριμένα, το η Μαριαγάπη Ξυπολιά που έγινε γνωστή μέσα από το GNTM, είπε: «Ενδιαφέρει ένα μοντέλο πώς θα βγει στην παραλία γιατί μας έχουν επηρεάσει και τα social media, και τα πρακτορεία μας. Έχω να πω ότι είναι πολύ κρίμα, ακόμα και άτομα που κάνουμε αυτό το επάγγελμα, να το έχουμε στο μυαλό μας. Έχω περάσει από το στάδιο του να με ενδιαφέρει πάρα πολύ πώς θα βγω στην παραλία, με πιάνει ένα κοινωνικό άγχος, και σκέφτομαι πολλές φορές πώς μπορεί να επηρεάσει κάτι τέτοιο, κοπέλες που δεν νιώθουν καθόλου καλά με το σώμα τους».

Στη συνέχεια το μοντέλο πρόσθεσε: «Πλέον νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Τελευταία φορά έκανα μία διαιρετά για να πάω ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα πέρσι, δύο μήνες μου πήρε να χάσω 10 κιλά. Και μετά μου γύρισε μπούμερανγκ, έβαλα πολλά κιλά απότομα και έπαθα βουλιμία».

«Είχα πολλά ορμονικά θέματα, τα γυναικολογικά μου ήταν χάλια για 5 μήνες, δεν είχα περίοδο. Τριχόπτωση δεν το ήξερα, αλλά το έπαθα και αυτό και δεν ήξερα ότι είναι από αυτό. Αυτή η γενιά είναι πολύ κολλημένη για το πώς είναι το σώμα τους, παρόλο που έχουμε βγάλει από πάνω μας αυτό με τα κιλά. Απαντώ πως θα πρέπει να πάνε σε κάποιον διατροφολόγο. Έχω μία ισορροπημένη διατροφή και κάνω και την γυμναστική μου και είμαι καλά», είπε στο τέλος η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments