Lifestyle

«Παιδί μου, θα σε πάρω μαζί μου»: Ο Κουτσόπουλος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ομαδική δοκιμασία

«Παιδί μου, θα σε πάρω μαζί μου»: Ο Κουτσόπουλος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ομαδική δοκιμασία
Το δεύτερο σκέλος της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας στο χωριό Γκούρα της Κορινθίας

Στο δεύτερο σκέλος της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef κλήθηκαν να αναμετρηθούν η μπλε και η κόκκινη ομάδα το βράδυ της Παρασκευής. Στο πρώτο στάδιο της τελευταίας διήμερης Ομαδικής Δοκιμασίας του ριάλιτι μαγειρικής του Star, οι δυο ομάδες κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα χορτοφαγικό μενού υψηλής γαστρονομίας, με πρωταγωνιστές τα αυτοφυή μανιτάρια, τα βότανα και τα λαχανικά, που βρίσκουμε στην ελληνική ύπαιθρο, ενώ στη δεύτερη ημέρα αυτής της δοκιμασίας, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν τις δυο ομάδες στο πανέμορφο χωριό Γκούρα, στο Δήμο Σικυωνίων της Κορινθίας.

«Είμαστε έτοιμοι για την τελευταία μέρα της διπλής ομαδικής δοκιμασίας. Βρισκόμαστε στο πανέμορφο χωριό Γκούρα στον Δήμο Σικυωνίων της Κορινθίας», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, καλωσορίζοντας τους έξι υποψήφιους MasterChefs.

View this post on Instagram

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

Αυτή τη φορά το ζητούμενο δεν ήταν το μενού, αλλά πιάτα σε τρεις ξεχωριστές κατηγορίες, όσπρια, τυριά και κρέας. Οι δύο ομάδες κλήθηκαν να ετοιμάσουν δύο πιάτα σε κάθε κατηγορία. Το ένα πιάτο έπρεπε να είναι υψηλής γαστρονομίας και το άλλο πιάτο παραδοσιακό, χρησιμοποιώντας τα φημισμένα και εξαιρετικά τοπικά προϊόντα.

«Τα τοπικά προϊόντα θα είναι η πηγή έμπνευσης για τη μαγειρική σας. Θέλουμε να φτιάξετε τρία πιάτα υψηλής γαστρονομίας και με το ίδιο υλικό να φτιάξετε τρία ρουστίκ πιάτα», ήταν οι οδηγίες που έδωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στους διαγωνιζόμενους, αναφορικά με το δεύτερο μέρος της δοκιμασίας

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, καθισμένοι έξω από την εκκλησία του χωριού, οι τρεις σεφ και κριτές είχαν την ευκαιρία να πουν τα δικά τους και φυσικά να αστειευτούν, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την πολύ καλή χημεία που έχουν μεταξύ τους.

Λίγο πριν επιστρέψουν στην υπαίθρια κουζίνα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε ότι στις τελευταίες δοκιμασίες ο Αλέξανδρος φτιάχνει κι ένα πιάτο για τον Κουτσόπουλο τζούνιορ, τον μικρούλη Κίμωνα. «Να πω ενα ευχαριστώ στον Αλέξανδρο που στις τελευταίες τρεις ομαδικές δοκιμασίες βάζει κι ένα μικρό κατσαρολάκι και βράζει λαχανικά για τον Κίμωνα. Τα μπλεντάρει και μου τα στέλνει », αποκάλυψε ο «Θείος Λεωνίδας», με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμπληρώνει: «Κι ο Ηλίας το ‘κανε».

Μόλις τελείωσε το… πιάτο για τον Κουτσόπουλο τζούνιορ ο Αλέξανδρος να φώναξε στον Λεωνίδα: «Σεφ πού να το βάλω το φαγητό;», με τον σεφ να του απαντάει: «Θα ξυπνήσεις το παιδί με τη γαϊδουροφωνάρα σου».

Την ώρα που η μπλε ομάδα με αρχηγό τον Νίκο Τράκα και η κόκκινη με αρχηγό τον Άγγελο Τσιγκάκο, ετοίμαζαν τα πιάτα ο Γιώργος Πορφύρης φρόντισε να στέψει και την πιο όμορφη της πλατείας, με τον τίτλο της “Miss Goura 2023” να τον δίνει στην Μαρία Λαζαρίδου, η οποία ωστόσο αναρωτήθηκε τι είναι η Γκούρα. «Mαρία τι είναι η Γκούρα;» ρώτησε την Μαρία Μπέη.

«Γκούρα είναι το χωριό που βρισκόμαστε, helloooo», της απάντηση η παίκτρια των μπλε με τους παίκτες των δυο ομάδων να ξεσπάνε σε γέλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments