Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: «Να τελειώσει τη δουλειά το Σάββατο»

Παναθηναϊκός: «Να τελειώσει τη δουλειά το Σάββατο»
Η πολύ καλή απόδοση του Παναθηναϊκού απέναντι στο Περιστέρι bwin στο τρίτο δεκάλεπτο του χθεσινού ματς θα πρέπει να… παγιωθεί

Η πολύ καλή απόδοση του Παναθηναϊκού απέναντι στο Περιστέρι bwin στο τρίτο δεκάλεπτο του χθεσινού ματς θα πρέπει να… παγιωθεί όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Παναθηναϊκός είχε ένα πολύ καλό δεκάλεπτο, το τρίτο, όπου έπαιξε όπως πρέπει. Με πολύ καλή αμυντική προσήλωση, σταμάτησε τον Φρανσίσκο και μέσα από την άμυνά του ανέβασε την διαφορά. Αυτή η εικόνα θα πρέπει να είναι οδηγός και για τη συνέχεια, όχι μόνο με το Περιστέρι bwin, αλλά και για όσα ματς απομένουν. Έτσι θα πρέπει να παίζει, με αυτή την νοοτροπία και την προσήλωση. Είναι υποχρεωμένος να τελειώσει την σειρά το Σάββατο, για να μην μπει σε περιπέτειες», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στον Πονίτκα, επισημαίνοντας ότι… κουβαλάει τους «πράσινους» σε όλα τα ματς από την αποχώρηση του Μπέικον, ενώ χθες ήταν καλός και ο Γκριγκόνις.

Παράλληλα, ο Πετρίδης επισήμανε ότι, για να αλλάξει επίπεδο ο Παναθηναϊκός, πρέπει και… να πάρει παίκτες από το πάνω επίπεδο, με τον Πονίτκα να είναι από τους ξένους που αρέσουν στον Αταμάν και είναι πιθανό να μείνει και του χρόνου.

Ενώ για τον Πάντερ τόνισε πως πρόθεση των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι να καταθέσουν πρόταση που θα είναι καλύτερη της Παρτιζάν για να τον πείσουν να μην συνεχίσει την καριέρα του στο Βελιγράδι και να έρθει στην Αθήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments