Lifestyle

Λευτέρης Λαζάρου: «Έμεινα 3 μήνες στο νοσοκομείο μετά από έκρηξη στο πλοίο που δούλευα»

Λευτέρης Λαζάρου: «Έμεινα 3 μήνες στο νοσοκομείο μετά από έκρηξη στο πλοίο που δούλευα»

Πηγή Φωτογραφίας: Simposio.news

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Λευτέρης Λαζάρου: «Ήμουν ο πρώτος Έλληνας που πήρε αστέρι Michelin»

Ο Λευτέρης Λαζάρου συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Τετάρτης, όταν βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Ο δημοφιλής σεφ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εμπειρία που βίωσε όταν βρέθηκε στο MasterChef και στον ρόλο του κριτή. Ειδικότερα, ο Λευτέρης Λαζάρου εξομολογήθηκε πως «τηλεόραση έκανα για πάρα πολύ λίγο. Ήταν όμως έντονο γιατί τότε ήταν ένας ωραίος διαγωνισμός και άφησε πίσω του πραγματικά πράγματα. Δεν ήταν ριάλιτι, ήταν διαγωνισμός μαγειρικής. Γι’ αυτό και λέω ότι άφησε πράγματα πίσω του. Άφησε ένα παιδάκι καταξιωμένο, έχει καταξιωθεί στον χώρο του, έχει κάνει μια εξαιρετική ομάδα δίπλα του και έχει δώσει δουλειά και σε άλλα παιδιά και αυτό τον τιμά. Πάντα χαίρομαι πάρα πολύ για αυτά τα παιδιά, γιατί δεν γνώρισα μόνο τον Άκη, που προκόβουν στη ζωή τους και είναι καταξιωμένοι».

«Επίσης, από το μαγαζί μου έχουν περάσει πάρα πολλά παιδιά που αυτή τη στιγμή κάποια έχουν εστιατόρια δικά τους και κάποια είναι καταξιωμένα. Το ευχάριστο είναι ότι κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο, πάμε για άλλα».

«Είναι πάρα πολύ ωραίο να έρχονται άνθρωποι που επενδύουν στους χώρους της εστίασης του ξενοδοχείου και να σου εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Γιατί ουσιαστικά σου λένε, πάρε το μαγαζί μου και μεγάλωσε το» πρόσθεσε, ακόμα, ο Λευτέρης Λαζάρου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.