Πολιτική

Αλαζονεία ΣΥΡΙΖΑ

Αλαζονεία ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ό, τι μκρομάθεις δεν γεροντοαφήνεις, λέει ο θυμόσοφος λαός μας

Ό, τι μκρομάθεις δεν γεροντοαφήνεις, λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Και ο Σύριζα έχει γεράσει πριν από την ώρα του, πρώιμα, ενώ ο αρχηγός του σε πολιτικό χρόνο – δηλαδή από τότε που ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος, πριν από χρόνια – είναι ήδη πολιτικά υπέργηρος. Είναι δύσκολο επομένως οι Συριζαίοι να αποβάλουν την τοξικότητα που τους διακρίνει, την αλαζονική εμμονή στη μονοπώληση της ηθικής και της ορθότητας και την εξ ίσου εμμονή ότι οι υπόλοιποι είναι φθαρμένοι, διεφθαρμένοι, ανίκανοι και ουσιαστικά αντιδημοκράτες!

Τα στελέχη του Σύριζα συνετρίβησαν πολιτικά. Αναγκάστηκαν να παραδεχθούν κάτω από την εκλογική χλεύη της κοινωνίας τη μεγάλη αποδοκιμασία τους από αυτήν, αλλά παρ’ όλα αυτά συνεχίζουν την προκλητική τους στάση έναντι των άλλων. Αλλά και έναντι των ίδιων των πολιτών!

Πολύ νωπή είναι η κατ’ ουσίαν χυδαία αιτιολόγηση της συντριβής του Σύριζα από πρώην υφυπουργό του και μάλιστα… Πολιτισμού, ο οποίος στην ουσία καθύβρισε και τους νέους που ψήφισαν αλλά και τα εκατομμύρια των πολιτών που αποδοκίμασαν τον Σύριζα και επέλεξαν την Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι έχουν νεφέλωμα στο μυαλό και πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης.

Βεβαίως, τα πάντα εκπορεύονται από την κεφαλή, καθώς ο κ. Τσίπρας έφτασε στο σημείο να μας πει ότι αυτό το οποίο υπέστησαν δεν ήταν σοκ μόνο για το κόμμα του και τον ίδιο, αλλά και για αυτούς ακόμη που επέλεξαν να ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία. Άρα, οι πολίτες που επέλεξαν αυτόν που προτιμούν να τους κυβερνήσει έχουν ήδη μετανιώσει για την ψήφο τους. Κάτι σαν παράφρονες δηλαδή.

Όταν ταυτίζεις δημοκρατικές αρχές και πρόοδο με τον εαυτό σου, αναδεικνύεις κατά τον χειρότερο τρόπο το μέγεθος της αλαζονείας που σε διακρίνει. Απλώς ο λαός επέλεξε πράγματι τη δημοκρατία και την πρόοδο, οι οποίες είχαν υπονομευθεί μεθοδικά όταν κυβερνούσε η συριζαία αριστερά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments