Αθλητισμός

Άρης: Τα δεδομένα για Σανόγκο και Νετζήπογλου

Άρης: Τα δεδομένα για Σανόγκο και Νετζήπογλου

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Σε ότι αφορά τον Όμηρο Νετζήπογλου, στην τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, ο Άρης κατέθεσε πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με οικονομικούς όρους οι οποίοι διαφέρουν αρκετά από αυτούς που είχαν συμφωνηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πέραν του ότι ο παίκτης προτάθηκε σε αρκετές ελληνικές ομάδες, διαπιστώνεται διαφοράς φιλοσοφίας μεταξύ των δύο πλευρών, γεγονός το οποίο δείχνει ότι οι πιθανότητες ανανέωσης της κοινής πορείας δεν είναι πολλές, γι’ αυτόν τον λόγο ήδη εξετάζονται άλλες λύσεις Ελλήνων γκαρντ.

Η περίπτωση του Ίσμαελ Σανόγκο είναι ξεκάθαρη εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες καθώς υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για την ανανέωση της συνεργασίας και μάλιστα η μοναδική προϋπόθεση που έθεσε ο αθλητής αφορούσε την παραμονή του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία. Ο 26χρονος φόργουορντ παραμένει στη Θεσσαλονίκη καθώς ακολουθεί πρόγραμμα ατομικής προπόνησης ενόψει της συμμετοχής του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ακτή Ελεφαντοστού και απομένει μια τελική συνάντηση για να κλείσει το «deal».

Πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Ελάιζα Μήτρου Λονγκ η οποία έχει ως προϋπόθεση την απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου. Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία ήταν σε εκκρεμότητα εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια με ευθύνη της πλευράς του παίκτη, πλέον όμως είναι στο τελικό στάδιό της. Εφόσον ο Ελληνοκαναδός γκαρντ αποκτήσει τη δυνατότητα συμμετοχής ως Έλληνας, αυτομάτως ο Άρης θα επιδιώξει να τον κρατήσει στην ομάδα, γνωρίζοντας βέβαια ότι αντίστοιχες σκέψεις έχουν δύο ακόμη ελληνικές ομάδες.

Σε ότι αφορά τον Όμηρο Νετζήπογλου, στην τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, ο Άρης κατέθεσε πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με οικονομικούς όρους οι οποίοι διαφέρουν αρκετά από αυτούς που είχαν συμφωνηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πέραν του ότι ο παίκτης προτάθηκε σε αρκετές ελληνικές ομάδες, διαπιστώνεται διαφοράς φιλοσοφίας μεταξύ των δύο πλευρών, γεγονός το οποίο δείχνει ότι οι πιθανότητες ανανέωσης της κοινής πορείας δεν είναι πολλές, γι’ αυτόν τον λόγο ήδη εξετάζονται άλλες λύσεις Ελλήνων γκαρντ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments