Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: «Δεμένος με την ΑΕΚ ο Αλμέιδα»

Κετσετζόγλου: «Δεμένος με την ΑΕΚ ο Αλμέιδα»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Για τα μεταγραφικά σενάρια που ήδη έχουν αρχίσει να οργιάζουν -αλλά και τα δημοσιεύματα στο Μεξικό με επίκεντρο τον Ματίας Αλμέιδα

Για τα μεταγραφικά σενάρια που ήδη έχουν αρχίσει να οργιάζουν -αλλά και τα δημοσιεύματα στο Μεξικό με επίκεντρο τον Ματίας Αλμέιδα– μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, υπογράμμισε ότι ο Αργεντινός είναι δεμένος με την «Ένωση», βρίσκεται στην αρχή ενός πρότζεκτ που απολαμβάνει και (εκτός των άλλων) έχει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ σε συμβόλαιο ως το 2028.

Όσο για την ονοματολογία παικτών, ευχήθηκε να ίσχυε το σενάριο περί Οταμέντι, εξήγησε ότι ο Τσούμπερ… έφαγε τη θέση Κικάνοβιτς και τόνισε ότι παρόλο που ο Μπακαμπού θα ταίριαζε πολύ στην ΑΕΚ, η σχετική φημολογία μοιάζει πιο πολύ να βγαίνει από τον Ολυμπιακό.

Τέλος, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στις εξαγγελίες Μελισσανίδη, χαρακτηρίζοντας σπουδαίες τις δεσμεύσεις για ενίσχυση, αποκατάσταση των λειτουργικών προβλημάτων του γηπέδου και δημιουργία ενός από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα στην Ευρώπη.

Πηγή: sportfm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments